One mınute !! Mr. çetin

MozoLe Miяach

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
WHERE İS TORAMAN?

Günlerdir, hem görsel, hem de yazılı medya da Türkçe olarak soruldu, dile getirildi…

Ama cevap yok.

Birde İngilizce soralım…

“One, minute Mr. Çetin! Where is Toraman?

Uzun yıllar, Fatih Terim’in yardımcılığını yapan Oğuz Çetin, anlaşılan o ki aynı kafa yapısıyla devam ediyor.

Kısaca, Beşiktaş antipatileri sürüyor.

Yalnız ve yalnız,

Sadece…

Necip’i çağırarak ne yapmaya çalışıyor?

Beşiktaşlılara “Sus” payı mı veriyor?

Bizim ağzımıza bir parmak “bal çalmak” mı amaç?

Yoksa “Beşiktaş’ın sadece 1 tek futbolcusu, bu formaya layık” mı demek istiyor?

Buradan ne anlamamız gerekiyor.

Siz, Fatih Terim’den geriye kalanlar, acaba gelecek hocayı nasıl etkilemeyi düşünüyorsunuz?

Toraman’ın oynadığı maçları, ona izletmeyecek misiniz?

Bakalım, Milli Takım Kadrosunda kimler var?

Emre Belezoğlu, Arda, Sabri ve diğerleri... Ezberlediğimiz isimler…

Çok merak ediyorum Necip’i, oynadığı hangi maçlarda izlediniz?

Yanlış anlaşılmasın, Beşiktaşlı olarak gurur duyduk, genç kardeşimizin Milli Takım kadrosunda olmasından…

Ama İsmail Köybaşı’nı niye çağırmadınız?

Ya da Ekrem niye Avusturya Milli Takımında?

Kimi kandırıyorlar? Hiç inandırıcı olmadıkları gibi aynı zamanda art niyetliler.

İrade ve erk sahibi olmak nasıl bir şeydir?

Başkasının gölgesinde olmadan, karar verme yeteneğine, cesaretine sahip olmaktır.

Oğuz Çetin’e soruyorum, niye Türkiye liglerinin en iyi stoperlerinden birini kadroya almamakta ısrar ediyorsunuz?

Toraman ne söyledi? “Bize Milli Takım yasak herhalde” dedi.

Hayal kırıklığına uğramış genç bir adamın sözleri bunlar.

Kayseri maçından sonra yapılan söyleşide, kalbi kırılmış, içi acıyan biri vardı karşımızda…

Türk erkekleri için bazı şeyler çok önemlidir…

Kahraman olmak… Yani, Asker olmak, Bayrak taşımak, Vatanını savunmak…

Anneler, babalar, bebekliklerinden itibaren, Milli duyguları aşılayarak yetiştirir evlatlarını…

Herhalde bir futbolcuyu gururlandıracak, taçlandıracak en önemli mertebe Milli Takım da oynamaktır, ay yıldızlı formayı giymektir.
Milli Takım’ın askeri olup, o forma için savaşmaktır.

İbrahim Toraman’ı en çok kıran şey, sanıyorum “ayrımcılık”. Evet, daha önce Fatih Terim’in yaptığı ayrımcılığı, şimdi Oğuz hoca yapıyor.
Niye, İbrahim Toraman’ın Kalbini kırıyorsunuz? Küstürüyorsunuz?

Gönlünü, yüreğini ortaya koyarak oynayan o kadar az futbolcu var ki sahalarda…
Sevgili İbrahim Toraman;

Sen Beşiktaş’ın en değerli futbolcularından birisin. Biz seni 20 numaralı formanla çok seviyoruz…
Seni sahada görünce içimiz rahatlıyor.

Biliyoruz, orada BEŞİKTAŞ için kanının son damlasına kadar mücadele eden askerimiz var…

Toraman; sen, küçük kuşların erişemeyeceği kadar yüksekten uçan koca yürekli Kara Kartalsın…

Bizim Kahramanımızsın…

Itır Esen / Haber1903

açıkçası tepki yersiz. herhangi bir kupaya katılamıyoruzki çağırsınlar. açıkçası ben Fenerbahçeli oyuncularnıda çağırılmamasını isterdimki sakatlık çıkabilirdi. Beşiktaş elbetteki Türkiyenin büyük klüplerinden ama gereksiz bi honduras maçı yüzünden futbolcuları tehlikeye atmaktansa çağırmamaları daha iyi. ha ilerde önemli turnuvalarda çağırmazlar onu bilemem. ama bu böyle düşündüğünüz gibi olmayacaktır..

ayrıca tepkinin sadece ibrahim toraman için olmasıda ayrı bi muamma

açıkçası tepki yersiz. herhangi bir kupaya katılamıyoruzki çağırsınlar. açıkçası ben Fenerbahçeli oyuncularnıda çağırılmamasını isterdimki sakatlık çıkabilirdi. Beşiktaş elbetteki Türkiyenin büyük klüplerinden ama gereksiz bi honduras maçı yüzünden futbolcuları tehlikeye atmaktansa çağırmamaları daha iyi. ha ilerde önemli turnuvalarda çağırmazlar onu bilemem. ama bu böyle düşündüğünüz gibi olmayacaktır..

ayrıca tepkinin sadece ibrahim toraman için olmasıda ayrı bi muamma

YıLLardır aynı haLtı yıyorLar.. Bizim oyuncuLarımız terinin son damLasına kadar çıkıp savaşıyorLar ama ne hikmetse önemLı önemsız maçLarın çoğunda yer aLmıyorLar..Ama yakındır biz biz oyunu bozarız !!

MozoLe Miяach;4938254' Alıntı:
YıLLardır aynı haLtı yıyorLar.. Bizim oyuncuLarımız terinin son damLasına kadar çıkıp savaşıyorLar ama ne hikmetse önemLı önemsız maçLarın çoğunda yer aLmıyorLar..Ama yakındır biz biz oyunu bozarız !!

bozun kardeşimde bunu gereksiz bi honduras maçı için yapmayın. bi gelsin teknik direktör bu adam onun bunun gibi ayrımcılık yapmaz sanıyorum

bozun kardeşimde bunu gereksiz bi honduras maçı için yapmayın. bi gelsin teknik direktör bu adam onun bunun gibi ayrımcılık yapmaz sanıyorum

Neyden bahsedıyorsun sen ?? Bu iş seneLerdir bu düzende sürmekte.. Sen heraLde honduras ıLe başLadı sanıyorsun.. Şeytanın avukatLıgına sayunma aLLah aşkına..

Hep aynı şey. maalesef yıllardır Milli takıma 2 bilemedin 3 oyuncudan fazlasını veremiyoruz. Bu da objektif yaklaşımdan değil duygusal yaklaşımdan kaynaklanıyo. Hiddink le birşeylerin değişeceği kanısındayım.

Toraman'a GeLene Kadar Hangi AdamLar Yok Kadroda OnLara Bakmak Lazım AsLında...

Gökdeniz - Fatih Tekke - Hasan Kabze - Nihat - Rüştü Rençber - Mehmet TopaL - Semih...

Fatih Terim Zamanından Bu Yana Bazı OyuncuLara KesinLikLe Taviz VeriLmiyor, HazırLık KampLarında BiLe ÇağırıLmıyor Bu İsimLerden Birçoğu...

Artık Tepki Vermeye Üşenir OLdum, Çünkü Bu Durum O Kadar DoğaL Bir HaL ALmaya BaşLadı Ki Ne Desek Boş, Tek Ümidimiz Hiddink, Çünkü BeLLi OLdu Ki Oğuz Çetin'de Fatih HocayLa Aynı Kafadan Ve KişiseL BişeyLer Yaşanmış BeLLi Ki Bu AdamLar Kadroya ALınmıyor...

Neyse Kısacası Herşey Hiddink'e BağLı, BekLeyip Görmek Lazım...

İnşaLLah Şu SaçmaLık Biran Önce DüzeLtiLir...

Geri