Ondokuz Mayıs Üniversitesi Buraya!!!

ogamemanya

New member
Reaction score
0

Arkadaslar tüm OMU lüler buraya lütfen bakalın kimler var.
Ben OnuR. MAtematik Öğretmenliği 4. sınıf ya siz:)

Selamlar adaş.Ben de İstatistik 2.sınıftayım.

Bizden başka bu sıcakta finallerle boğuşan başka kimse var mı acaba :melek

finalleri bilmemde 20 agustosta baslicek bütünleme sınavları ile ugrascez. Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisligi 4.sınıf ogrencisiyim. heralde 5 olur.

arkadaşlar bnde 19 mayıs üniversitesi kimya bölümünü kazandım omü nasıl biyer daha yeniyim bilgi edinmek istiorum yrdmcı olursnz sewinirim...!

Samsun çok güzel Bir şehir. Tam yaşanası bir yer. Her türlü imkana rahatça ulaşabilirsin. Ünv yaşamının sınırsızlıklarını da keşvetmen çok uzun sürmez.Ama sınav sistemi olarak tam bir rezalet. Her yıl sistemde abuk sabuk değişikliklere de kendini hazırla. Ben de bu yıl mezun oldum.Mat öğrt den. Sana başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

sinop su ürünleri 2005 mezunuyum. su ürünleri müh. buraya..

bilg. öğretmenliği II. sınıf
aşağı eğitimden fazla takılan yok heralde buraya

ordan mezun oldum.... tıp fak.. yeni mezun..

bende kimya 1 im. bu yıl kazandım final arası werildi ewde takılıorum bu ara fınallerı werıp ewımde 3 hafta dınlenmeı dusunuorum.kola gelsın

istatistik 3. sınıf:vurkaradeniz yurdundan takılan varmı?

Arkadaşlar ben bu sene ÖSS ye girecem.ÖSS den sorna yetenek sınavına girmeyi düşünüyorum.Samsun Konservatuvarını istiyorum.Sizce iyi mi Konservatuvar Eğitimi ve Üniversite olarak.Yani Samsunda müzik gelişmiş konumda mı?? (Türk Müziği)

Arkadaşlar ben bu sene ÖSS ye girecem.ÖSS den sorna yetenek sınavına girmeyi düşünüyorum.Samsun Konservatuvarını istiyorum.Sizce iyi mi Konservatuvar Eğitimi ve Üniversite olarak.Yani Samsunda müzik gelişmiş konumda mı?? (Türk Müziği)

konservatuvar geçen sene açıldı resmi olarak...ama benim bir bilgim yok

omü ziraat 4 olduk

jeodezi ve fotogrametri 2002 mezunu :p

fen edebiyat fakültesi kimya bölümü 3. sınıf terkim arkadaşlar
şimdi bozok üniversitesi mimarlık bölümündeyim
oraları özlüyorum

Slayt19.JPG

Slayt21.JPG

Slayt11.JPG

biyo_HPIM2337.jpg

Geri