OmertaVadisi Hakkında Dolandırıcılık!

MRYMSDT

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bende 3tl bu düzenbazlar yüzünden dolandırıldım banada problem olduğunu patronun şu anda antalyada tatilde oldugunu düzeltmemiz için bir daha al 1000 kredide benden veririm sana dedi bende sitelerini google da arattığımda bu yazıyı gördüm ve tekrar ödeme yapmadım sizde dikkatli olun arkadaşlar bu düzenbazlara paraanızı kaptırmayın

Kimse inanıpta rank script için 3 tl,9 tl vermesin.

hepsi sahtedir,konuyu okuyorlarsa hakkımı helal etmediğimi,diğer dünya'da ellerimin yakasında olduklarını bilsinler.gerçek hayatta da gün olur karşıma çıkarlarsa emdikleri sütü burnundan getireceğim.

arkadaşlar ben 15 lira kaptırdım bari siz kaptırmayın.

1 : ilk önce siz'e bir hata olduğunu söylüyorlar,mail gelmemişmiş gibi birşeyler zırvalıyorlar.
2 : ödemede hata olduğunu söylüyor eleman bir daha alın diyor üstüne diğer krediyi ekliyeceğiz,ayrıca beklettik artı promosyon falan vericeğiz diyor.
3 : onuda yolladıktan sonra ödeme beklemede diyor bekletiyorlar,ardından eleman diyor ki seni patronumla görüştüreceğim,halbuki 5 dk sonra girende ta kendisi.
4 : giriyor eleman "kusura bakma diğer arkadaş salağın teki,sana 15bin kredi yükledim diğer eleman girince mailini söyle atsın" diyor.tamam diyorsun.
5 : sonra işte yine kendisi giriyor "[email protected]" -"attım maili,gir kas" diyor,halbuki mail adresi sizin değil.hem de siz demeden o kafasına göre atmış gibi davranıyor.
6 : eh siz kızınca ben salağım kusura bakma,siz arkadaşını ara iptal etsin krediyi tekrar bana yüklesin deyince "aramızda kalsın duyarsa kovar beni" diyor.
7 : sonra hala utanmadan şuan arkadaşın hesaptan kredi sızdırdım,senin hesap oluşturman için tekrar satın alman gerekiyor diyor.

eh ultra keriz olanlar(ben normal kerizdim daha fazla ilerletmeden telini adresini istedim vermediler.) parayı sömürmeye devam ediyorlar.[/rb]

lütfen dikkatli okuyun,başınıza bir şey gelmesin.15 lira çok değil ama insanın öğrendiği ders büyük.

Omerta Vadisi - bu da sitesi.

Geri