olmaz ki kardeşim böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eyakamoz

New member
Reaction score
0
kardeşim möderatörlerde belirli yetkiler var diye herşeyi yapma yetkileri de yok diye düşünyom.paylaşımlarıma olmadık linklaer takıp kendileri devam ettiriyorlar paylaşımı.dolayısıyle teşekkür ve cevaplarda onlara gidiyor.(açokçası hırsızlık bu)yapmayın kardeşim.bırakın adama akıllı bişeyler paylaşalım.super moderatörler lütfen bunları dikkate alın kim yapıyorsa uyarın.

yaw verilmişse açtıın konu daha önceden açılan konuya yönlendirilir çok ta doğal

eyakamoz' Alıntı:
kardeşim möderatörlerde belirli yetkiler var diye herşeyi yapma yetkileri de yok diye düşünyom.paylaşımlarıma olmadık linklaer takıp kendileri devam ettiriyorlar paylaşımı.dolayısıyle teşekkür ve cevaplarda onlara gidiyor.(açokçası hırsızlık bu)yapmayın kardeşim.bırakın adama akıllı bişeyler paylaşalım.super moderatörler lütfen bunları dikkate alın kim yapıyorsa uyarın.
acıkcası hıc de hos deıl ama sıkayetını dıle getırmıssın ama burda oyle tesekkur meraklısı kımse yok!:mad: insanlara hırsız dıye hitap etme
ben sahıdım konularını ya yanlıs bolumde acıyorun ya da actıgın zannettıgın konula eksıktı orne:resımlı bı konu actıgında resımlerı ekleyemıyordun
dogal olarak modlar gorevlerını yapıyor:Sopa

Örnek??? verebılırmısın

Madem bır tez atıorsun ortaya...Ornek ver!! baqalım senmı haKlısın yonetımmı haKlı??

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=70406
kendisi virüslü diye dosyaları alıp banladı ondan sonra da kendisi kullanacak
böyle şeylere müsaade edenler
ayıp sizin yaptığınız 17 yaşında sübyanlarmı idare edecek siteyi
beni kurulurken davet etmiştiniz bende aranıza katıldım
ama site özelmiş ve kimsenin bir şey ilaveye hakkı yokmuş
beni banladılar yalan yere ama olsun bende sizin siteyi banlıyorum hayrını görün
yazıklar olsun.
blueye

Arızalılar' Alıntı:
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=70406
kendisi virüslü diye dosyaları alıp banladı ondan sonra da kendisi kullanacak
böyle şeylere müsaade edenler
ayıp sizin yaptığınız 17 yaşında sübyanlarmı idare edecek siteyi
beni kurulurken davet etmiştiniz bende aranıza katıldım
ama site özelmiş ve kimsenin bir şey ilaveye hakkı yokmuş
beni banladılar yalan yere ama olsun bende sizin siteyi banlıyorum hayrını görün
yazıklar olsun.
blueye

yok daha neler hem suçlu hem güçlü

bide anlasam neler döndügünü... örnek alalım belkı daha ıyı anlarız..

EYAKAMOZ
bir mod seni editlemiş ve lınk ını duzeltmiş se
ya lınk ın kırıktır ya link in doğru link değildir
zevke keder kimse yapmaz
ha yok yapıyorlar diyorsan O ZAMAN BANA LINK VER.....

bahsettiği konu http://www.hackhell.net/showthread.php?t=70469
bu dostum hala anlamadın sanırım açtığın konu werilmiş. we senin konundan başka bir yere yönlendirmiyoruz konu daha önce başka bir arkadaş tarafından werilmiş cash arkdaşımızda burdan devam diyerek werildiğini anlatmak istemiş başka tarafa yönlendirmemiş. 6 ay önce açılmış geyikte konu. !
şimdi anladın mı ? Haksızlık Yok herkese eşit şartlarda !

blueye Dostum dosyaya trojen koy sonrada editledik die posta koy ahah bide biz kullanıcaz onu ölemi ? :D 17 yaşındaki sübyan Senin kdr Lamer deil . :)

Pardon ama ne yaptığınızı zannediyorsunuz hele senin ilk msj ın ve birilerine sataşıyorsun.. Ayrıyetten hiçbir mod arkaşımızın tşk lere ihtiyacı yoq sizin yaptığın yanlışlarla uğraşmaktan zaten tüm gün yoruluyorlar ve şu an sizin yaptığınız bu saygısızlık sonucunda çileden çıkıyorlar.. Yaptığınız bazı yanlışları görün millete suç atana kadar birazda kendinizi yargılayın. Sizin gibi insanlar oldukça zaten biz kalkınamayız hele de arızalılar nickli gibi insanların var olduğunu bilmek midemi bulandırıyor. Sen 17 yaşındaki çocuklara dil uzatacağına adam ol.!! Saygılarımla İyi Forumlar.....

peki arızalı kendimin verdiği ban kaldırıldı haksızlık olmasın
ve verdiğin tarihteki dosya
boyutları kontrol edilsin
ayrıca seni kim banladı

dostum konuyu kapatan arkadaşımızın banlama yetkisi yok. Msn de görüştüğünü söylüyorsun Gel bakalım bide benle görüş.

edit : Geyiğe açtığın konu : Nikonun söylediği şarkı
dosyayı tarattırmış arkadaş we trojen çıkmış sen koymadığını mı iddaa ediyorsun ? bizmi yalan söylüyorruz ?

SQULACHI işinize karışmıyorum
elbet bildiğiniz vardır ancak yanlış anlamada olmasın
mp3 dosyası uzantısı neymiş ? bu önemli
ve ordaki dosyaların olduğu link ler duruyormu

neyse blade burda sanırım gerekli acıklamayı kendisi yapar

Ares Duruma Gercekten Takdir Edilecek şekilde Yaklaştin Sağolasin...

2 dosyada temiz ben kontrol ettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri