olay olay olay bilgisayarınızı mouse ile açın

chuckies

_-€X-_
Reaction score
0
Mouse İle Bilgisayarın Açılışı
Artık Mouse ile bilgisayarınızı kolaylıkça açabileceksiniz...

Bilgisayarı çalıştırmak için kullanılan en yaygın yöntem power düğmesine basmaktır. Ancak bu olay size zor geliyor ya da bilgisayarınızı çalıştırmak için farklı yöntemler arıyorsanız işte size bir kaç yöntem...
Bu yöntemlerle bilgisayarınızı Mouse sağ tuşu ya da klavyeden girilen bir parola ile çalıştırmanız mümkün. Bütün bu ayarlar için önce BIOS 'a girmemiz gerekecektir. Bunun için bilgisayarınız açılırken DELETE tuşuna basmanız yeterli olacaktır. BIOS da 'INTEGRATED PERIPHERALS' bölümüne girin ve 'Power On Function' ayarını bulun. Burada genel olarak 'Button Only' seçeneği seçilidir. Bu kısmı 'Mouse Right' yapmanız halinde artık bilgisayarınız Mouse sağ tıklamasıyla açılacaktır.Bir diğer alternatif ise bu bölümü 'Password' olarak ayarlarsanız 'KB Power On Password" kısmında belirttiğiniz herhangi beş karakterlik bir parola ile makinenizi açabilirsiniz.
Bütün bu yöntemler size saçma geliyor, "Ben power tuşuma basarım makinemi açarım" diyorsanız söyleyecek bir söz yok! Ama bir düşünün; tek bir tıklama ile bilgisayarınızın çalışmasını istemez miydiniz?

peki ya sağ tuşa basarsam sürekli pc kapanmazmı :eek:

way be neler çıkmış..:)

ama daha önce çoğu kez verildi hatta o kadar önce verildiki bulamadım bile..:)

tazelemişsin eyw

luzumsuz bence, pc yi açarken power düğmesine baş parmağımla abanıp deşarj olmalıyım :)
sanırım light erkekler için sağ tuş :)

normalde button only seçeneği seçili iken bilgisayar power düğmesi dışında başka bir düğmeden açılmıyor..
peki can alıcı nokta.... sağ mouse tuşunu seçtik diyelim ki... ve de mouse bozuldu düğmeleri çalışmıyor...
hadi buyrun burdan yakın... ne olacak şimdi?
salare:D

wasp' Alıntı:
pekiiiiiiii,
şifremizi unutursak yine açma düğmesinden açabilir miyiz:eek:

açılmaz dostum...;)

mouse bozulan diyen arkadaş işi yokuşa sürme sende bi mouse 2 3 dolar bişi alıver yenisini...;)

alla alla ben tuşa basıp deşarj olamıyom ama :'(

Daha Önce Verİlmİstİ ArkadaŞ Ama Olsun Elİne SaĞlik

hadi ya verilmişmiydi walla ben bişey itiraf edimmi ben bu konuyu ne zaman açtığımı unuttum zuhahaha ..millet daha yeni görüyo heralde ..

01-24-2006, 03:20 PM

çok ta eski değil :)

yaw onceden werilmişti ama yinede saol ;)

Ulen ben bu konuyu görüntülemekten bıktım usandım ancak sizler aynı konuyu tekrar tekrar vermekten usanmadınız yani kabız ettiniz haa.
Emeğe saygı gösterelim falan diyoruz ama yai bir konu açmadan önce küçük de olsa bir araştırma yapalım daha sonra konu açalım.

Daha Önce Verİlmİstİ ArkadaŞ Ama Olsun Elİne SaĞlik

usb mousela olmuyo dikkat kapatınca yine açılıo.......

nihil' Alıntı:
Ulen ben bu konuyu görüntülemekten bıktım usandım ancak sizler aynı konuyu tekrar tekrar vermekten usanmadınız yani kabız ettiniz haa.
Emeğe saygı gösterelim falan diyoruz ama yai bir konu açmadan önce küçük de olsa bir araştırma yapalım daha sonra konu açalım.

BU KONUYU AÇALI ZATEN ÇOK OLUYO FIRÇA ATMANA GEREK YOK KABIZSAN SU İÇ ALLA ALLA :D

sakın usb veya wireless mouse ya da klavye ile yapmayın bir kere tıklayınca açılıo ve her kapatışta bi daha açılıo :)

Geri