admiral
New member
- Reaction score
- 0
Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra Eskişehir'de kadro dışı bırakılan Batuhan Karadeniz, Kartal'a 1 senelik imza attı. FANATİK'e konuşan Batuhan, “Burada doğdum, burada büyüdüm. Transfer olmuyorum, yuvaya dönüyorum” dedi.
Beşiktaş’ta futbolundan çok sözleriyle manşetleri süsledi, Eskişehirspor’da gündemden düşmedi. Ersun Yanal’la yaşadığı tartışmanın ardından, kadro dışı bırakılan Batuhan Karadeniz, yetiştiği Beşiktaş’a geri döndü. Dün kulüpten yapılan açıklamada, genç futbolcunun 1 seneliğine kiralandığı ifade edildi. 250 bin Euro bedelle kiralanan 21 yaşındaki golcü futbolcu, Kartal’dan 900 bin TL alacak. Maç başı ise Batuhan’a 12 bin TL ödenecek. Beşiktaş’la anlaştıktan sonra FANATİK’e konuşan Batuhan, “Beşiktaş’tan ayrılmayı istemiyordum. Kimsenin arkasından konuşmadım, herkese karşı dürüst oldum. Demek ki bazıları kaldıramadı ve beni sorunlu biri gibi gösterdiler. Ben artist değilim, futbolcuyum. Artık bundan sonra konuşmayacağım, futbolumla konuşulacağım” dedi.
‘Beni dövse sesim çıkmaz’
Samet Aybaba’ya da övgüler yağdıran Batuhan, “Samet Aybaba ‘baba’ adam. Gençlere sahip çıkıyor. Ben de üzerime düşeni yaparım. Ağzımı burnumu kırsa, hocama karşı tek kelime etmem. Söylediği herşeyi yerine getiririm” diye konuştu.
Yazının Devamı İçin