Olay Çıkaranlar Göz Altında

HardRhymeR

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beşiktaş`ın Salı günü Şampiyonlar Ligi`nde karşılaştığı Wolfsburg maçında tribünde edilen küfürlerin sorumlusu olarak görülen 16 kişi gözaltına alındı.

Beşiktaş kulübü maçtan sonra güvenlik kameralarını tek tek inceletmiş ve bu tezahüratları başlatan kişileri belirlemişti. Olaya karıştığı belirlenen 16 kişi bugün İstanbul Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı Spor Asayiş birimi tarafından göz altına alındı.

Olaya adı karışan ve gözaltına alınan isimler arasında Amigolardan Alen ve Ömer`in de olduğu öğrenildi.

Polis bu isimleri şu anda Gayrettepe`de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü`ne getirdi ve sorguya aldı.

Yapılan ilk sorgulamanın ardından şüphelilerin Başkan`a küfür ettikleri iddasını kabul etmedikleri ve küfürü duyduklarını ama küfür edenleri tanımadıklarını belirttikleri de gelen ilk bilgiler arasında.

Alınan ifadeler İl Spor Güvenlik Kurulu`na gönderildi. Eğer ifadeleri alınan şüpheliler suçlu bulunurlarsa Futbolda Şiddeti Önleme Yasası`na göre 2 ile 8 ay arasında değişen "Stadyumlara Giremez" cezası ile cezalandırılabilirler.

-HABER1903-

Bende bi konuda onu demiştim. Adamlar küfür etti ama niye. İrdelenmesi gerek küfürün sebebidir ilk önce.

vaay ALen'in hayaLLeri vardı yönetime girmek başkan oLmak gibi.. Bu yüzden usLu durduğunu duymuştum hatta stadda oLay çıkmamasını istiyormuş faLan şaşırdm şimdi O'nun gözaLtına aLındığını duyunca..

teşvikten yırtarlar

vaay ALen'in hayaLLeri vardı yönetime girmek başkan oLmak gibi.. Bu yüzden usLu durduğunu duymuştum hatta stadda oLay çıkmamasını istiyormuş faLan şaşırdm şimdi O'nun gözaLtına aLındığını duyunca..

Alen girerse yönetime bak iyi olur aslında hee. Hem taraftarı hem takımı hem futbolcuları memnun eder bence..

Taraftarı küfürden içeri alanlar heralde Yıldırım demirören yandaşı yada demirören'in tanıdıkları ricasıyla içeri aldılar heralde. Taraftarı korkutarak susturmaya çalışıyorlar.Ama işe yaramaz bence iş toplu küfüre döner o zaman bütün stadtakilerimi alacaklar içeri.

Geri