OLacağı Buydu, Semih Gidiyor Mu?

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Juventus, ligin 22. haftasında Kadıköy'de oynanacak Sivas maçında tecrübeli golcüyü izleyecek.

124058.jpg

Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Semih Şentürk, sarı-lacivertli takımda hocalarının gözüne bir türlü girmeyi başaramasa da Avrupa kulüplerinin gündeminden düşmüyor.

Yıldız oyuncuya sezon başında talip olan İtalya'nın dev kulüplerinden Juventus'un, yeniden Semih defterini açtığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre İtalyan kulübü; şubat sonunda, ligin 22. haftasında Kadıköy'de oynanacak F.Bahçe-Sivas maçında golcü futbolcuyu izleyecek. Juventus'un bu maç için F.Bahçe Kulübü'nden davetiye talebinde bulunduğu öne sürüldü. İtalya kaynaklı haberlere göre Juventus, sezon başında bonservisine 8 milyon euro teklif ettiği ama alamadığı Semih Şentürk için rakamı 12 milyon euroya kadar yükseltti ve transfer için kısa süre içinde sarı-lacivertli kulübün kapısını çalabilir.

KAZANDIRACAK

Semih'in transfer söylentileri hakkında yakınlarıyla yaptığı konuşmalarda kulübüne para kazandırmadan asla başka bir takıma gitmeyeceğini kesin bir dille ifade ettiği öğrenildi. Bilindiği gibi Tuncay, Ümit ve Serhat Fenerbahçe'ye para kazandırmadan Avrupa'ya gitti.

Sabah

GüzeL bir tekLif geLirse hepsi satıLabiLir. . .
Yerinede yine adam aLınır. . .
Kimse vazgeciLmez deiL. . .

Semih Giderse Güiza Bayram Eder Artık..

Semih gitmez Juventusunda fazla para teklıf edecegını dusunmuyorum..

yalnız vazgeçilmez degil dedigin adam Semih . Onun Yeri Cok Ayrıdır bence fenerbahceye gönül verenlerde

KuLübe para kazandırcaksa yerini
doLdurabiLecek bir adam aLınacaksa. . .
Neden satıLmasın. . .
Semih'i bende seviyorum ama . . .
Bu sevgi FENERBAHCE'YE oLan sevgimden büyük deiL

Adamın ömrü kulübede geçiyor. ßence Semih giderse kendisine çok ßüyük ßir iyilik yapmış olacaktır.

Bir Trabzon lu olarak gitmesini çok isterim.Güiza takımdaki tek forvet kalınca cok güzel bi iş yapmış olursunuz

semih gitmek istese bile f.bahçenin bırakacağını düşünmuyorum
çünkü eğer semih giderse elde güizanında şu halini duşunursek f.bahçe adına çok büyük kayıp olur

Bence Semih'in gitmemesi gerekiyor.Kimse vazgeçilmez değil diyorsunuz ama Aurelio gittiğinde onlanları hepimiz gördük ve hala daha görüyoruz malesef.Semih Fenerbahçe'nin en iyi forveti ama ona şans tanınmıyor.Aragones Fenerbahçe'yi tek forvetle oynatarak hayatının hatasını yapıyor.

Bence Semih'in gitmemesi gerekiyor.Kimse vazgeçilmez değil diyorsunuz ama Aurelio gittiğinde onlanları hepimiz gördük ve hala daha görüyoruz malesef.Semih Fenerbahçe'nin en iyi forveti ama ona şans tanınmıyor.Aragones Fenerbahçe'yi tek forvetle oynatarak hayatının hatasını yapıyor.

aureLLio 'yu gönderip . . .
Onun bosLugunu doLduracak bir oyuncu aLmassa yönetim. . .
Tabiki böyLe sorunALr yasarız. . .
300-500 bin için aureLLio'yu gönderioLar. . .
Yerine kim geLio büyük yıLdız genc yetenek (yas 32)
JOSİCO aLınıyor. . .
tabiki aureLLio vazgeciLmes oLur böLe bir yönetim sonucunda. . .

semihte giderse takımın başka ateşleyicisi kalmaz tuncay gittiğindede aynısı oldu ozaman takımı ateşleyip gaza getiren kişi yine tuncaydı umarım gitmez

Fenerbahçe'de oyununu takdir ettiğim 3 oyuncudan biri Semih'tir..İnş gitmez..Manu,CheLsea gibi takımLarda oynucak kapasitede oLmayabiLir ama Fenerbahçede iLk 11de başLasın hiçbir maçı boş geçmez..Semih dururkende Guiza'yı tek forvet oynatırsanda adama küfür etmiş gibi oLursun gitmeyi düşünmeside kaçınıLmaz sonuç oLur..

Bence Fenerbahçe Semih'i BırakmamaLı Ne OLursa OLsun...

Neden Mi?

2010'Da Yabancı Sayısı 5'e İneceğinden Kadroda SağLam Bir Türk Santrafor Lazım Her Büyük Takımda Bu Yüzden...

Ayrıca Semih'in Diğer TopçuLardan FarkLı OLarak ÖzeL ÇekebiLme ÖzeLLiği Var, Kısaca Biz SporseverLer OLarak Tsubasa Semih'i TurkceLL Süper Ligi'nde Seyretmeye Devam Etmek İstiyoruz :D

Geri