Okuyun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sOrUnLu' Alıntı:
sting çok yerde uyarı aldın ama imzanı hala düzenlememişsin, takmıyormusun bizleri..
uyarı için ben teşekkür ediyom sana :)
abi hallettim ilk teşekkürü verirmisin bana herşein ilki güzel ;)

pek halledilmis gibi gozukmuo ama olsun bu kadarina da sukur ;)

abi tümünü sil de silerim valla saygım sonsuz :)

Ahuha sil stibg diyecem ama ayıp olacak eskiye göre iyi fena değil hala çift resim ama en azından fazla yer kaplamıyor

...

Sevencloves' Alıntı:
Ahuha sil stibg diyecem ama ayıp olacak eskiye göre iyi fena değil hala çift resim ama en azından fazla yer kaplamıyor

abi send en sikl demeni bekliodum yafff :D
neyse artık böle kalsın ;)
sorunlunun gördüğü sorun halledilmiş oldu:D

aslinda guzeldi onceki imzan uzun sure bakiodm buyuk olduu icin..

sitenin varlığından kimsenin haberi yok ki.wardomda Dark'ın bamlandığını görünce başlığı okudum siteden haberim oldu.bir ara takılamadım wardoma baktım kimse kalmamış.çocuk bahçesine dönmüş orası.dedim nereye gitmiş bunlar sonra sizi buldum tekrar.nasıl olacak bilmiyorum ama mutlaka reklamı yapılmalı sitenin.her üye msn deki arkadaşlarına siteyi önersin.ben baya kişiye önerdim.

Diğer birçok siteyi dolaştım oldukça ıvır zıvır ile şiştiğini gördüm. Buradaki arkadaşların çoğu yukarıda değinildiği gibi bu sitelerden sıkılan arkadaşlar. Burası daha sade ve öz. Bence çok iyi.

yav daha bugün üye oldum dikkatimi çeken ilk şey şu reklamlar tak diye önüme çıkıyor onları biraz düzenlesek (alt alta pek hoş durmuyor) hoş olmaz mı. ayrıca bu sitenin geleceği çok parlak, fakat şu an saat 11:49 ve tek kullanıcı benim birden kendimi özel hissettim he he he he . sitenin tanıtımını çeşitli forumlarda tanıtmaya çalışacağım

üye olurken forum kuralları olsun böyük böyük ekranda ve 3-4 dk. kabul ediyorum butonuna basamasın..mecbur okusun kuralları.geçmek istediğinde şiddetli bi uyarı gelsin.kuralları okumadan üye olamazsın diye...

emin adımlarla büyüyoz diye düşünüyom...

vetkam iyi de babacım amaç, aileyi büyütmek mi? yoksa prosedürü artırmak mı? üyelik sistemi kafi bence bu bir. İkincisi bu konu açıldığında beri değişen çok şey var. Tabi yönetim bundan memnun mu bilemem. Ama benim forum böyle olsa oooooo. Bende online sadece bir kişi o da benim :)

abi ne ağırı yaa ben okula gidiyom genede buraya geliyom

İNTERNET'siz & HACKHELL 'iz ASLA

arkadşlar bu çok eski bi başlık niye mesaj atınız anlamadım :) başlık kilitlendi !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri