Okuma Özrünüz Mü Var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LLEHKCAH

Anarchist
Reaction score
0
Sayın PRotype Sayın react0r Sayın HoCuSPoCuS... Sanırım benim yazdıklarımı okuyamadınız... Ben şurda kime verip veriştirdim... Yada şu yazıda saçma sapan olan ne? Bi kaç defa konuların altına bişeyler yazdım ama kimse ilgilenmedi... He ilgilenmek zorunda da değil zaten zorunda olsanız uslübum kaba olurdu... Çünkü burdan biz faydalanıyoruz siz bize karşılıksız çok güsel bir hizmet sunuyorsunuz bunun farkındayım... Bende dikkat çekmek için konu açtım... HoCuSPoCuS ister inan ister inanma pm atmak ne demek onu bile bilmiyorum... Burda öğrenmek için varım... İyi bir konu açtığımda yüzünüzden gülücükler eksik olmuyor ama ufacık bi olumsuzlukta saçma sapan oluyoruz...

Yazdığım yazıda şu; Track Mania Linkler ÖLdü!...
Ya 7 partı çektim sora linkler öldü...Reactor arkadaşım yardımcı olurmusun lütfen...

Yorumu siz değerli kullanıcılara bırkıyorum...Saygılar...

Birincisi konu başlığındaki üslubun hiç hoş değil.
İkincisi konu ne?

pm kullanıcıya gonderilen ozel msjdır üslubun iyi fakat başlığın tasnif edilecek gibi değil dediğin gibi kimse kimseye yardım etmek zorunda değil bu forumda fakat yinede saygılı olmalısın...

nasıl yani biz ösürlümüyüz ? :)

link verseydin bizde bakıp yorum yapardık belki

Okuma Özrünüz Mü Var?
başlık hiçte hoş değil arkadaşım
eğer bi konu ile ilgili şikayetin varsa link ver bizde ona göre yorum yapalım değilmi
lütfen kelimelere dikkat edelim olurmu?

güzel arkadaşım. konuya yazdım demişsin ama konu da yeni msg yazdıgında konu güncellenmemiş benim bunda kabahatim ne olabilir sence?
80 mesajın var ve sen pm nin yani özel mesajın ne oldugunu bilmiyorsan bunu normal karşılayamam ki iyiniyetle kalan partlarına devam edebilmen için pm'ne kalan partların alternatif linklerini atmıştım buna rağmen konu açmışsın eyvallah nası bilirsen öyle olsun

ayrıca o konuda ki hararetin nedeni bu mesajındır dikkatini çekerim..

LLEHKCAH' Alıntı:
o konunun altına yazdıımda kimse ilgilenmiyo ne kadar çok biliosunuz ya

Pm bu şekilde atılıyor. Üslubunu düzeltip bu tip sorunları pmle yada o konunun altına yazarak bildir. Körmüsünüz? Çok biliyorsunuz! tarzında mesajlar yazarsan kimse seni kaale almaz.

edit: pardon bikaç tane artis var onlar kaale alabilir. ;=)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri