okulda neler ögrendik

Reaction score
0
bir yerde okumuştum. size de soruyorum:
okulda neler öğrendiniz?? hade bakem!!
ben mi??
kopya çekmeyi, Disiplin odasında nasıl davranılacağını ve en önemlisi Gezmenin ne kadar değeli bişey olduğunu
içki içmeyi. ilginç di mi?,kaçak sigara içmeyi,insanların iki yüzlülüğünü,
ölümüz dostluklar,imece usuLunu uyguLamayı öğrendim,
Ünlü Türk düşünürü Cem Yılmaz demiş ki : Okulda size hayatta yarıcak birşey öğretmezler 20 yıl okursun bakarsın hayat hiç öyle değil.Bi 20 yıl daha uğraşırsın ki bildiklerini unutabilesin.

hadi bakalım okul size neler öğretti?

Eğitim sisteminin hali içler acısı gerçekten bu tartışmasız ama şuda varki
Bir okulda sen içki içmek sigara içmek dışında bi şey öğrenemediysen aynı seviyede okullardaan avukat hakim olarak mezun olanlar varsa suç okuldan çok sendedir

,

eet haklısın arkadasım eğitim sistemimizin hali içler acısı.
okullarda polat alemderdarlar,mematiler,yetişiyo artık

Kusura bakılcak bi hadise yok kardeşim meslekte edindiysen ne mutlu sana keşke en başa içki içmenin sigara içmenin yanına edindiğin mesleği yani okumanın sana getirdiği faydayıda bi ufak yazsaydın okullarda sadece kötü şeylerin olmadığını vurgulamak açısından yararlı olurdu neyse
Allah'a cc Emanet ol silahtarlı kardeş

millet okulda teror estırıyo her gun yenı bı kavga suan cafedeyım ve duruma bakılacak olursa 70 pc nın hepsını ogrencıler kaplamıs cvp verın bunlar okula mı gıdıyo

incubus84' Alıntı:
Eğitim sisteminin hali içler acısı gerçekten bu tartışmasız ama şuda varki
Bir okulda sen içki içmek sigara içmek dışında bi şey öğrenemediysen aynı seviyede okullardaan avukat hakim olarak mezun olanlar varsa suç okuldan çok sendedir

,
dimi ama doğru sölüosun incubus sana katılıorum!!:goz:

Bunca YıLdır Okuyorum Bi Şey Öğrenemedim.. :D

Okulun Hiç Bitmeyeceğini öğrendim:(

Geri