Okulda şeriat propagandası

MG_eVİL

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Sevsenizde sevmesenizde sonuna kadar Atatürk ve fi
Resmi ve vakıf okullarıyla yurtlarda laik eğitim ve Atatürk karşıtı etkinlikler yapıldı.

Ramazan ayında okul kantinleri ve yemekhaneleri kapatıldı. İstanbul'daki Bağcılar Lisesi'nin bodrum katında kız ve erkek çocukların ders zamanında kimi öğretmenlerin ve yöneticilerin yönlendirmesiyle nöbetleşe namaz kıldıkları ortaya çıktı. Sıvas'ta Prof. Dr. Necati Erşen Anadolu Öğretmen Lisesi'nde belli tarikatların “abla”, “ağabey” adı verilen kişilerce şeriat propagandası yapması ve okul yönetiminin bu çalışmalara göz yummasına veliler tepki gösterdi. Büyükçekmece 75. Yıl Cumhuriyet Lisesi ve Dr. Haydar Aslan İlköğretim Okulu öğrencileri Harun Yahya'nın “Yaratılış Müzesi”ne götürüldü.

Eğitimci Mustafa Gazalcı, laik eğitim karşıtı uygulamaların resmi ve vakıf okullarında hangi düzeye ulaştığını yine örneklerle anlatıyor. Laiklik karşıtı uygulamalar yapıldı, özel ve resmi okullarda dinsel sözler duvarlara asıldı, kıyafet devrimleriyle çelişen giysilerle bir dizi etkinlikler gerçekleştirildi. Denizli'deki Kelekçi Beldesi Atatürk İlköğretim Okulu resim öğretmeni Fadime Demirtaş'ın, Atatürk'ün resmini çiğnemesi üzerine savcılık tarafından hakkında soruşturma açılıp açılmadığına ilişkin soru önergesine Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik yanıt vermedi. 23 Nisan 2006 kutlamalarında TBMM'de Öğrenci Meclisi Başkanlığı'na 21 yaşında bir imam hatip lisesi öğrencisi getirildi. Bir ilköğretim okulunda Atatürk'ün resmi örtülerek, öğrencilerle toplu fotoğraf çektirildi.

Yine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda TBMM'de yaptığı konuşmasında Meclis Başkanı Bülent Arınç, “Anayasamızın değiştirilemez maddesi olan laiklik ilelebet var olacaktır. Ancak günün şartlarına, toplum yapımıza uygun olarak yorum farklılıklarını ortadan kaldırmak gerekir” ifadesini kullandı. Arınç, kendisi hakkında verilen soru önergesini yanıtlamadı. AKP, Özel Öğrenci Yurtları Yönetmeliği'nde yaptığı değişiklikle dini propaganda yapmayı suç olmaktan çıkardı. “Bölgecilik, ırkçılık propagandası yapan veya dinin veya dini hissiyatı veya dince mukaddes sayılan şeyleri alet ederek faaliyette bulunmak” ifadesi yurtların kapatma nedeni sayıldığı halde yönetmelikten çıkarıldı.

Konu ile ilgili olarak verilen soru önergesini yanıtlayan Hüseyin Çelik, “...Mevzuat açısından uygulanmasının farklılıklara ve yanlışlıklara sebep olduğu, kendi içindeki maddelerin çelişkili olduğu, günün değişen ve gelişen şartlarına cevap vermekten uzak olduğu ve özellikle özel hukukun temel prensipleriyle bağdaşmadığı için yürürlükten kaldırıldı” olarak savundu.
RAMAZANDA OKUL KANTİNLERİ KAPATILDI
Ramazan ayında okul kantinleri ve yemekhaneleri kapatıldı. İstanbul'daki Bağcılar Lisesi'nin bodrum katında kız ve erkek çocukların ders zamanında kimi öğretmenlerin ve yöneticilerin yönlendirmesiyle nöbetleşe namaz kıldıkları ortaya çıktı. Hatay'daki okulların giriş ve çıkış saatlerinin ramazan ayı nedeniyle yeniden düzenlendiği ile ilgili olarak Hüseyin Çelik'e yanıtlaması için verilen soru önergesinde, Çelik, ders saatlerinin valilik tarafından belirlendiğini ifade etti. Sıvas'ta Prof. Dr. Necati Erşen Anadolu Öğretmen Lisesi'nde belli tarikatların “abla”, “ağabey” adı verilen kişilerce şeriat propagandası yapması ve okul yönetiminin bu çalışmalara göz yummasına veliler tepki gösterdi. Çocuğu, Ankara Hasanoğlan Anadolu Öğretmen Lisesi'nde okuyan bir veli, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e mektup göndererek, okulda öğrencilerin zikir evlerine gittikleri, gitmeyenlerin ise zorlandıklarını belirtti. Konunun TBMM gündemine taşınması üzerine okul öğrencilerine “Böyle bir şey olup olmadığına dair anket” yapıldığı ortaya çıktı. (Cumhuriyet)

http://haber.mynet.com/sayfali/guncel/Okulda-seriat-propagandasi/04Eylul2008/X1220511211171/4

zaten cumhuriyette boş müzikler dinliyoruz nedense... ama akp yandaşı gazeteleri doğru söylüyor onu anlamıyorum... taraf gazetesi demişsin en son okunacak sol gazetesi o akp yanaşmasıyla olduğu için...

Onların da bayramı bu. Başka kutlayacak bir şeyleri olsa kutlarlardı herhalde :) Bir de itiraz edenler var bu habere. Yahu bi gidin görün ortamı zor değil ki her yerdeler. İçeri girin 15 dakika dolaşın. Bu haberde yazılanlar az bile. Görmeden inkar etmek işin kolay kısmı. En basiti yurtlar. Yurt arıyorum bahanesiyle bakıverin hepsi bu.

:clap:clap
gel gel bizim kantinide kapatıp Kur'an okutuyolar.. kızlar bası kapalı gezıyo Ramazanda ..
sınıflar kız erkek ayrı tam bi şeriat propagandası ama ne yazıkkı hepsı yalan olsun ama cumhuriyet yazsın maksat ortalıgı karıstırmak :D:D

zaten senin atatürk resimini koymandan şaşıyorum... ama neyse... böyle böyle demişsin senin okulun hangisi söyler misin arkadaşım... lisede okuyarsan yavaş yavaş sizede gelcekler hiç merak etmeyin bunun önün dur demezsek ama işte siz daha bu işin geyiğindesiniz... kim neyin kalesi anlayın önce ondan sonra konuş böle saçma saçma...

Bu bir bant kaydıdır!!!
Aynı masalı tekrar dinliyorsunuz...
Cumhuriyet Masal Müşteri Hizmetleri...:hhmanD

o cumhuriyet masal müşterisiydi o zaman yalancıydı neden ilhan selçuğu içeri aldınız işinize gelmedi diye hadi bunada cevap verin... neymiş adam ergenekonun beyniymiş... buna anca bi yerimle gülerim... ilhan selçuğun 80li yıllarda yaptıklarını bulup araştırın önce ondan sonra.. konuşun şöyle yapın önce akp yandaşı bi siteden araştır ondan sonra bide karşıtı siteden araştır ondan sonra tart bakalım....:goz::goz::goz:

zaten senin atatürk resimini koymandan şaşıyorum... ama neyse... böyle böyle demişsin senin okulun hangisi söyler misin arkadaşım... lisede okuyarsan yavaş yavaş sizede gelcekler hiç merak etmeyin bunun önün dur demezsek ama işte siz daha bu işin geyiğindesiniz... kim neyin kalesi anlayın önce ondan sonra konuş böle saçma saçma...

gelsınler canım kovan yok gelmedılerde noldu cocuklar satanist olmaya baslıyo sanırım hiç rastgelmedın.... insanlara dini ogretılmeyınce ya cok dıncı at gozluguyle yasamaya baslıyo yada satanıst o dıst bu dıst şu dıst falan oluyo
Türk milleti dindar olmalıdır yani, bütün sadeliğiyle dindar olmalıdır demek istiyorum. Bizzat hakikate nasıl inanıyorsam buna da öyle inanıyorum... Din şuura muhalif, ilerlemeye engel hiçbir şey ihtiva etmiyor.
M.Kemal ATATÜRK...!!!

çocukların dinini öğrenmeleri .kız çocuklarnın başlarını kapatıp ders almaları gayet normal .annesi babası izin vermiş size ne oluyor siz telaşlanın kendi halinize.bizim dinimizin çocuklara küçük yaşta öğretilmesi 1500 senedir uygulanan bir şey yeni değilki.islamı öcü gibi göstermek marifet değil biraz inceleyin hirisiyanların ,yahudilerin putperestlerin çocuklarına nasıl eğitim verdiklerini başka dinler hakında konu açın bizde yorum yapalım.gerçek olan birşey varki bazı aileler çocuklarını din düşmanı olarak yetiştiriyor kimi ailelerde alah sevgisi insan sevgisi,vatan sevgisi vererek yetiştiriyor hangisi tuhaf

çocuklarının dinini öğrenmeleri din derslerinde olur onun dısında atatürk karsıdı şeriatçı eğitimlerle olmaz ya ayrıca dogruları söyleyen cumhuriyet gazetesidir. taraf 2 . cumhuriyetçilerin satılmış zöde solcu gazetesi . sacmalık kanıtlama yok . en azından cumhuriyet okursan kanıtladıgını görürsünüz ve okulda böyle iğrenc bir şeye DİNİNİ ÖĞRENME diyen bir zihniyet alkıs yanı bu kadar cahilce düsünülür ya atatürke propoganda yaparak dinin neresini ögreniyorsun sacma sacma konusmayın allah askına ya YAŞASIN CUMHURİYET , LAİK , TAM BAGAMSIZ TÜRKİYE "CUMHURİYET"İ

kaynak elestırmeyın lutfen.
kaynak elestırılen mesajlar sılınmıstır ve bu uyarıdan sonra kaynak elestırenler ceza alacaklardır.

çocukların dinini öğrenmeleri .kız çocuklarnın başlarını kapatıp ders almaları gayet normal .annesi babası izin vermiş size ne oluyor siz telaşlanın kendi halinize.bizim dinimizin çocuklara küçük yaşta öğretilmesi 1500 senedir uygulanan bir şey yeni değilki.islamı öcü gibi göstermek marifet değil biraz inceleyin hirisiyanların ,yahudilerin putperestlerin çocuklarına nasıl eğitim verdiklerini başka dinler hakında konu açın bizde yorum yapalım.gerçek olan birşey varki bazı aileler çocuklarını din düşmanı olarak yetiştiriyor kimi ailelerde alah sevgisi insan sevgisi,vatan sevgisi vererek yetiştiriyor hangisi tuhaf

hristiyanlar,yahudiler,putperestler çocuklarına dinleriyle ilgili eğitim verdiklerinde o çocuklar yarın birgün kalkıpta ülkesinin rejimini yıkmaya değiştirmeye çalışmıyorlar.sadece maneviyatları güçleniyor.ama bizde öylemi.sakın yanlış düşünüyorsun deme.burda kaç kişi yazdı geçen haftalarda şeriat istiyoruz diye.bunu isteyen kişiler macera olsun diye yada canları sıkıldı diye istemiyorlar herhalde önce yetişiyorlar ablaları abileri dernekleri şıhları müritleri derken cumhuriyet düşmanı insanlar oluyorlar.

Konuda bahsi geçen olaylara bende katılıyorum.
Hem bu topraklarda yaşayıpta bunları bilmeyen varmı acaba
Okullar pazartesi açılıyor bu sene farklı olacak gibime geliyor
Çünkü rejim karşıtı adına ne derseniz deyin Tarikat deyin
Şer yuvaları deyin nasıl anlarsanız.Artık onları caydıracak
ne yasa var nede idareci.Gerçekten aklım almıyor,bazı insanlar
din kisvesi altında sırf dini idoolijilerini yaşamak için hürritetlerini
feda ediyor.Geleceklerine ipotek koyan insanları göklere çıkarıyor...

dışarda çıplak gezmek in .kapalı gezmek aut .
okulda sarkıntılık yapmak flört etmek güzel.namaz kılmak kötü
hocaları kesmek in büyüleri övmek aout
yalan söylemek in doğru söylemek aut
kimin eli kimin cebinde oynanak in.Dürüst olmak evinden dersine dersinden işine gitmek aut olmuş benim güzel ülkemde.Benim canım vatanıma neler oldu mehmetçiğim bir duysaydı bir bilseydi .o analar kınalı kuzulerını gonderırmıydı acep. Vatanı için ölmeye. Bi r düşüğnmek lazım ne hale gelmiş güzel vatanım. Halen bazılerı din laiklik propagandası yapıyor yokşua okulda namaz kılınıyormuş .Sanane kardeşim Bak kitabım ne diyor .LE KÜM DİNİKÜM VELİYEDİN
SENİN DİNİN SANA BENİM DİNİM BANA. ben namz kılıyorum bana sen kılmıyorsun sana .ama bana de engel olma kardeşimö ben senin anan bacın dışarda serbestce açıkca özgürce dolaşabılıyor.Ama benim kardeşlerim e hor gözle bakma.Biz esasen hepimiz adem ile havvadan olma kardeşleriz sadece sorun bazıları imansız.dinsiz olmasındna kaynaklanıyor.Sataşırkende kimse kimsenin hakını yemesin lütfen.

gelsınler canım kovan yok gelmedılerde noldu cocuklar satanist olmaya baslıyo sanırım hiç rastgelmedın.... insanlara dini ogretılmeyınce ya cok dıncı at gozluguyle yasamaya baslıyo yada satanıst o dıst bu dıst şu dıst falan oluyo
Türk milleti dindar olmalıdır yani, bütün sadeliğiyle dindar olmalıdır demek istiyorum. Bizzat hakikate nasıl inanıyorsam buna da öyle inanıyorum... Din şuura muhalif, ilerlemeye engel hiçbir şey ihtiva etmiyor.
M.Kemal ATATÜRK...!!!

1. türkiyede ve dünya üzerinde satanizm diye bişey yoktur sadece o özentilikten başka bişey değildir... meraklanma senin bahsettiğin konu benim etrafımda devam ediyorlar ama sadece fesfeseden başka bişey değildir...

2. M.KEMAL ATATÜRK dini şuura dediği şudur din kurumları kast etmiştir....okulda olmaz din kurumlarında olur yani diyanet işleri başkanlığında olur... :goz::goz:

3. bazı arkadaşlar hristiyanlık veya dinimizin dışındaki dinlerde dini eğitim demiş.. o dinlerde dini eğitimi veriliyor ama ya rahip-rahibe hamham olmak için veriliyor... bizdeki gibi cumhuriyeti yıkmak amaçlı şeriiat eğitimi altında toplanılan abiler ablalar veya buna benzer bi ton cemaat evi veya tarikat altında verilmiyor....

SAYGILARIMLA...

kimin eli kimin cebinde oynanak in.Dürüst olmak evinden dersine dersinden işine gitmek aut olmuş benim güzel ülkemde.Benim canım vatanıma neler oldu mehmetçiğim bir duysaydı bir bilseydi .o analar kınalı kuzulerını gonderırmıydı acep. Vatanı için ölmeye. Bi r düşüğnmek lazım ne hale gelmiş güzel vatanım. Halen bazılerı din laiklik propagandası yapıyor yokşua okulda namaz kılınıyormuş .Sanane kardeşim Bak kitabım ne diyor .LE KÜM DİNİKÜM VELİYEDİN
SENİN DİNİN SANA BENİM DİNİM BANA. ben namz kılıyorum bana sen kılmıyorsun sana .ama bana de engel olma kardeşimö ben senin anan bacın dışarda serbestce açıkca özgürce dolaşabılıyor.Ama benim kardeşlerim e hor gözle bakma.Biz esasen hepimiz adem ile havvadan olma kardeşleriz sadece sorun bazıları imansız.dinsiz olmasındna kaynaklanıyor.Sataşırkende kimse kimsenin hakını yemesin lütfen.

arkadaşım senin ilk başta söylediklerin konu hakkında bu ne perviz bu ne lahana turşusu sözüne denk geliyor neyse... herkesin dini kendini haşa bende müslümanım ama burada anlatmak istediğimiz okul üniversite gibi yerlerde olmayacak şeyler... senin ananın bacının dışarıda ne şekilde gezdiği ne beni ne de başkalarını ilgilendirir... burada anlatılmak istenen farklı bi konu anlatabildim mi :goz::goz::goz:

cıplak gezmek derken turbanla peceyle gezmeyen cıplak mı yada flort etmek kotu bişi mi kotu zararlı seylerse yasaklansın bu mu snn zihniyetin

şeriat propagandası!..

Belediye kitabında şeriat propagandası!..

karsittez_image001.gif

Tuzla Belediyesi tarafından dağıtılan kitap hakkındaki iddialar gündemi sarsacak!..

Kitaptan alıntılar: Kızlar dokuz yaşında evlenebilir, eşinizi iz bırakmadan dövebilirsiniz, akraba evliliği zararlı değil...

Nikâh yapan yeni çiftlere Tuzla Belediyesi şeriat hükümlerine göre yaşamalarını ve bunun için cihat yapmalarını öneren kitap dağıtıyor. Belediye logosuyla yeni nikah yapan çiftlere dağıtılan 'Delilleriyle Aile İlmihali' isimli 635 sayfalık kitap, Arapça 'Bismillahirahmanirahim' yazısı ve bilimsel 'evrim teorisi' yerine dini 'yaradılış teorisi' öğretisiyle başlıyor. Bursa Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof Dr Hamdi Döndüren imzasını taşıyan kitap, İslam toplumunda medeni kanunla çelişen durumlarda şeriat hükümlerin uygulanmasını istiyor. Kitapta, kızların dokuz yaşında evlenebilmesinden erkeklerin dört eş alabilmesine, akraba evliliklerinin İslama uygunluğundan doğum kontrolünün İslam dışılığına dair birçok madde bulunuyor.

Belediye bilmiyormuş
Tuzla Belediyesi'nden yapılan açıklamada, kitabın içeriğinden haberdar olmadıklarını ve henüz inceleme imkânları bulunmadığını, kitapta medeni hukuka aykırı hükümler bulunması durumunda hemen toplatılacağı savunuldu. Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci, basın danışmanı Saadettin Acar yaptığı açıklamada "Bu tip ilmihal kitapları 1992'den beri Tuzla Belediyesi nikâhları sonrasında dağıtılıyordu. Kitapta Medeni Kanuna aykırı ve şeriat kurallarını öneren unsurlar yer alıyorsa hemen toplatırız. Bu unsurları bilip de bu kitabı dağıtmamız mümkün değil" dedi.

Cihat çağrısı
Tuzla Belediyesi'nin dağıttığı kitabın sunuş bölümü "İslam ailesini yaşamak ve yaşatmak gibi cehd beklediğini ifade etmeliyiz" denerek sonlanıyor. Cehd ve cihad, arapça aynı kelime kökünden geliyor ve 'çabalamak' anlamındaki cehd'le de bir nevi cihat çağrısı yapılıyor. 13 bölümden oluşan kitap, ilk bölümde 'temel bilgiler' başlığı altında çiftlere karşı cinsle ilişkilerden örtünme ve 'yasak ilişkilere' kadar 'bilgilendiriyor'. Kitabın sonraki bölümlerinde, 'düğün gecesi', evlilik çeşitleri, mal paylaşımı, çocukların velayeti, süt hısımlığı, evliliğin sona ermesi, boşanma, evliliği sona eren kadının iddet durumu, vasiyet, miras ve günlük yaşamda karşılaşılan sorunlara ilişkin İslami kurallar işleniyor. Kitaptan bazı başlıklar şöyle:
Kadın erkekle tokalaşmaz: İmanlı kadınlar ve erkekler musafaha(el sıkışmak) veya el öpmeyi yalnız mahrem hısımlarla sınırlı tutmayı şiar edinmeli.
Kadın dokuz yaşında evlenebilir: Evleneceklerin tasarruf ehliyetine sahip olmaları gerekir. Bu da yedi yaşına ulaşıp iyi ile kötüyü ayırt etme gücünü elde etmekle gerçekleşir. Alt yaş sınırı kızlarda dokuz, erkeklerde 12'dir.
Erkek dört kadın alabilir: İslama göre aralarında eşitliği sağlamak şartıyla erkeğin aynı anda dört kadınla evlenmesi mümkün.
Kadından ve 'gâvurdan' şahit olmaz: Şahitlerin iki erkek veya bir erkek iki kadın olması gerekir. Şahitler Müslüman olmalıdır.
Akraba evliliği caiz: Akraba evliliği öne sürüldüğü gibi önemli zararlar meydana getirecek nitelikte olsaydı bunu İslam yasaklardı.
Doğum kontrolü yasak: Evliliğin başta gelen gayelerinden birisi neslin sürdürülmesi olduğuna göre hastalık, yaygın ahlaksızlık ve şiddetli yoksulluk gibi özürler bulunmadıkça evli çiftler gebeliği önleyen yöntemlere başvurmamalıdır.
Dini kuralla evlenmek: İslam toplumunda evlenme ve boşanma konularının kişilerin inanç değerleri dikkate alınarak düzenlenmesi din özgürlüğünün bir gereğidir.
Çokeşlilik: İnsan yaratılışı ve ihtiyaçları çokeşliliği zorlar. İslamın bu konudaki çözümlerini dikkate almak gekerir. Bir İslam toplumunda kanunların o toplumun ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde hazırlanması asıldır. Günümüzde ikinci evliliğin kötü görülmesi veya resmi olarak kabul edilmeyişinin yol açtığı sosyal yaralar ve bunların tedavi yolları tam olarak araştırılmış değildir. İnsanın yaratılışını ve ihtiyaçlarını dikkate alan İslamın bu konudaki çözümlerinin iyi bir kritiğinin yapılması gerekir.

Kadını iz bırakmadan döv: Kadının yatakta yalnız bırakılması da bir yarar sağlamazsa o, bir çeşit disiplin ve eğitim amacıyla, bedeninde iz bırakmayacak biçimde dövülebilecektir.
Evlilik dışı ilişkiye 100 değnek: Bekârların zinasında yüz, namuslu kadına zina iftirası atana seksen, içki içene seksen değnek cezası örnektir. Suçu işleyen köleyse cezalar yarı sayıya iner
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=186022
http://karsittez.blogcu.com/seriat-etrafi-sardi_526555.html

[VIDEO]NMtYDn-BtxM[/VIDEO]

yusufarm uslubuna dıkkat et lutfen.
tekrarı halınde ceza alacaksın.

OrHUN_BeY ;

vermıs oldugun resımler genelleme yaptıgın kesıme buyuk hakarettır.
burası bu tür resımlerın paylasılabılecegı bır platform degıldır.
yazdıgınız yorumların nereye varacagını lutfen dusununuz.
bır ıkı tane ıstısna bulup genelleme yapmayın!
sızın dusuncelerınızı ne kadar korumaya calısıyorsak aynısı karsı taraf ıcınde gecerlıdır.
bu yorumundan dolayı ceza alacaksın.

Bir yandan manen hassas insanlara "işiniz gücünüz din, başka bir şey yaptığınız yok" deyin, dindarların negatif ve antipatik yönlerini eleştirin durun, çağın çok gerisinde kaldıklarından yakının, teknoloji ve bilimden zerre kadar anlamadıklarını iddia edin, terörist muamelesi yapanların haberlerinin birine üç katın, bu ülkede yaşamamaları gerektiğinden bahsedin üstü kapalı olarak (hatta bazen alenen) her türlü ibadeti yaşlılara yakıştırın; gençlere 30-40 sene süre koyun, bütün bunları yaparken de şu ülke için olumlu bişeyler yapmak adına kılınızı bile kıpırdatmadan oturduğunuz yerden sadece buralara; biraz sonra kesin birileri karşıt cevaplar yazar da kavga edecek bi ortam oluşur beklentisiyle bilir bilmez bişeyler yazın durun. Toplumun ar damarı çatlamış, eroin, alkol, kuru-sulu almış başını gitmiş 13 yaşına kadar düşmüş, birkaç YTL için millet birbirini öldürmeye başlamış ..... vs vs umurunuzda değil tabi. Birileri de çıkıp bu duruma biraz olsun melhem olabilir miyiz diye bi şeyler yapmaya başlasa hemen bişeyler elden gidiyor, bişeyler yıkılıyor kuru gürültüleri başlatıyorsunuz. Ya kardeşim şu siteye adam gibi dostça konuşup bi kaç yeni insanla tanışıp bilmediğimiz bi kaç şeyi öğrenebilir miyiz diye geldik, 2 haftada sabır katsayım sıfırın altına indi. Namazdan ne kadar da korkan varmış hayret ya! Halbuki ben Allah' tan korkmayan daha tehlikelidir diye bilirdim. Ya arkadaşlar, şu elden gidiyor, bu yıkılıyor, falanca okulda şöyle şeyler oluyormuş, filanca okulda yine namaz kılınıyormuş gibi haberler atanlarla tartışmaya girmeyin lütfen ya! Bunların sonu yok. Bu hayatın sonuna kadar etrafınızda her an göreceksiniz bunları. Ters tepki vererek, kavgayla, aksini ispatla falan sanıyormusunuz ki karşınızdaki hemen tamam abi senin dediğin gibi olsun diyecek. Bize arpa boyu yol aldırmaz bu gidiş. İşinizi geliştirin, bildiklerinize yenilerini ekleyin, yarınınızı bugünden daha iyi olacak şekilde planlayın. Hesabını vereceğiniz hayatınızın sicilini de lekelemeyin. Saygılar.

Resmi ve vakıf okullarıyla yurtlarda laik eğitim ve Atatürk karşıtı etkinlikler yapıldı.

Ramazan ayında okul kantinleri ve yemekhaneleri kapatıldı. İstanbul'daki Bağcılar Lisesi'nin bodrum katında kız ve erkek çocukların ders zamanında kimi öğretmenlerin ve yöneticilerin yönlendirmesiyle nöbetleşe namaz kıldıkları ortaya çıktı.
http://haber.mynet.com/sayfali/guncel/Okulda-seriat-propagandasi/04Eylul2008/X1220511211171/4

eğer müslüman isen namaz kılmanın neresi kötü, ya da şöyle sorayım namaz kılan her insan şeriatçı mı? Allah aşkına merak ediyorum. haberin geri kalanını çok ta önemsemiyorum. ama bu kısmını bir açıklayıverin be. ama tekrar söylüyorum başka dine mensup değilsen ya da ateist değilsen yani müslüman isen bu soruma cevap ver...ha bu arada okullar açıldı mı?sanırım bu olayın 2008-2009 sezonunda gerçekleştiğini söylüyorsunuz...

Geri