Oku We Yorumla !!!(Sizin Tercihiniz ?)

helly_zone

New member
Reaction score
0
Japonyada Saygin Bi firma ise girmek isteyenlere bi soru sormus we soruya en uygun cewabi weren kisiyide ise almislar...

Sorunun ilgincligi ise,dogru we yanlisi olmamasi...

We iste Soru

Yagmur Bulutlari Apacik Cok Siddetli Bir Firtinanin Gelmekte Oldugunu Soyluyor...
Karanlik We Yagmurlu Bir Gece,Simsekler Cakiyor,Gok Gurluyor,Tam Bir Firtina War We Siz Arabanizla Gece 02:00'da Yoldasiniz
Genelde Tek Basiniza Yolculuk Yapiyorsunuz We O Aksamda Oyle Yaparak Issiz Bi Yolda ilerlemiye Basladiniz...
Arabaniz iki Kisilik We ilerde Bir Otobus Duragi Goruyorsunuz.
Arbanizla Otobus Duraklarinin Yanindan Gecerken Orada Bekleyen insanlar Sizi Hep Huzunlendirmistir Oldum Olasi...
Cunku Otobus Duraklari Size Gecmisinizi Hatirlatmaktadir..
We iste O yagmurlu we Firtinali Gecede Otobus Duragina Yaklasinca 3 Kisinin Bekledigini Fark Ettiniz,Bunlardan

Birincisi Bir Doktor,sizi daha once gecirdiginiz Kalp Krizinden Kurtarmis...

ikincisi,Cok Yasli We Nerede ise Olmek Uzere Olan Birisi

Ucuncusu ise,Hayatinizin Ruyasi Her Zaman Tanismak istediginiz Birisi...

HAVA GITTIKCE KOTULESIYOR WE ARABANIZDA SADECE BI KISILIK YER WAR...

Boyle Bi Durumda Ne Yapardiniz Siz Olsaniz​

?

Hemen Cewap Wermeniz Gerekmiyor Dusunun Unutmayin Dogru Weya Yanlis Cewap Yok Sizin Tercihiniz Sadece...​

doktora arabayı veririm yaşlı adamıda yanına alır...sonra ben nasıl olsa hayatımda tanışmak istedigim kişiyleyim...yagmur istedigi kadar yagsın...ben ruyalarımdaki kızız bulmuşum :D:D:D:D

doktora arabayı veririm yaşlı adamıda yanına alır...sonra ben nasıl olsa hayatımda tanışmak istedigim kişiyleyim...yagmur istedigi kadar yagsın...ben ruyalarımdaki kızız bulmuşum :D:D:D:D

mantıklı ...

ama kız ya kabul etmesse :D

ben olsam yaşlı amcayı alır gidiceği yere bırakır tekrar geri dönerim...

ondan sonra kıza teklif ederim ...gelirse onu alırım ..doktor kalsın orda taksi tutsun hıyar :D

abi kizi alir giderim. napim yani ))) zaten ac degiller acikta degiller. otobus gelince giderler )))

sigurd'un söylediği mantklı ama illa 1 kişi alacaksak kızı alır giderm ama içimde rahat olmaz doktorada hayat borcun war pffs nse kızı alırdm sonuç olarak :D

:clap:clap Dogru dusunce arkadasim tebrik ederim :clap:clap

Boyle Dusunen bi kisiyi ise almislar arkadaslar....Bizim pek aklimizdan gecmez arabayi werip orada kalmak bende ilk basta aklimin ucundan bile gecirmemistim :D :D

arkadaslar bunu baska yerdede duymustum sadece bi kaç kişi mantıklı cevabı vermişler "doktora arabayı veririm yaslı adamla gider o kişide durakta kızla tanısmıs olur ki kaç kişi odoktora arabasını anahtarını verir ben olsam tekini bagaja koyardım :D

çok basit yaşlı kadın için yanındaki doktoru kullanırım ve kızı ben alırım :D

Türk olarak akla yatan ilk tercih tabikide şüphesiz kızdır:D Buna bir Japon gözüyle bakarsak japonlar ztn heryerde karı kız olayından bıktıkları için akla gelen ilk tercih doktordur.canları kıymetlidir. yaşlı fln uğraşmazlar çünkü müslüman değillerki sevap durumları yok. ne yapsan cennettesin yaşlı adamla mı uğraşcam :D gibisinden düşünebilirler

Geri