oku we kop5

jakhal

New member
Reaction score
0
bu da werildiyse pofff artık...bunu kendi el yazımla yazıyorum digerlerinde tesekkur ıstemedım ama sırf el yazımla yazdıgım için bunda tesekkur istiyorum:Dneyse fıkraya geçeyim artık:clap hazır mıyız kopmaya elleri göreyim(bilyorum abarttım):saskin

karadenizlilerle ruslar savasa girmişler...hepimizin bildigi gibi karadenizlilerinin cogunun

adı temel.neyse cephede rus askerlerden biri bagırıyor "temeeeeeel"dıye,sonra adı temel

olanlar kalkıp"ne war usagum"dıyor we rus askerler ayaga kalkanları tak tak wuruyor...

bı gun ıkı gun uc gun bakıo komutanlar boyle olursa cogu asker olcak sawas kaybedılcek

buna bır care bulunması gerek..sonra komutanlardan bırı aynı taktıgı bıs onlara

uygulayalım dıyor...rusların da cogunun adı ıvan.....bu care bulundugunun ertesı gunu

cephede temeller bagırıo"ivaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn".karsıdan cewap

geliyor"temel usagum sen mısın?",temeller ayaga kalkarak"benım usagum"" ....tak tak:vur

teşekkürler fıkra için ama bi fıkrada ben yazayım

everest tepesinin eteklerindeki bir köyde yer yıl bi yarışma düzenlenirmiş yarışmaya katılan adamların karıları koşu için start çizgisine toplanırmış ve köydeki herkes bu yarışmaya katılırmış köye yeni taşınan bir adama sende yarışmaya katılırmısın diye sormuşlar adam merak etmiş ve sormuş 1 olana ne veriyorsunuz diye cevap 10000 dolar demişler 2. olana 5000 3. olana 3000 ve eklemişler sonuncu olan karıyıda bütün köylü fucking demiş adam cevap vermiş ödüller güzel ama benim karı fucking lafını duyarsa adım bile atmaz demiş....... argoları ingilizce yazdım hata ollduysa affola

Ellerinize sağlık 2 Side Birbirinden Güzeldi :D

güzel de niye karadenizliler savaşıyor :D:D

ona bakacak olursan fıkralarda haywanlar konusuo o saman nıye haywanlar konuso:D:D:D::D:DD:

teşekkürler fıkra için ama bi fıkrada ben yazayım

everest tepesinin eteklerindeki bir köyde yer yıl bi yarışma düzenlenirmiş yarışmaya katılan adamların karıları koşu için start çizgisine toplanırmış ve köydeki herkes bu yarışmaya katılırmış köye yeni taşınan bir adama sende yarışmaya katılırmısın diye sormuşlar adam merak etmiş ve sormuş 1 olana ne veriyorsunuz diye cevap 10000 dolar demişler 2. olana 5000 3. olana 3000 ve eklemişler sonuncu olan karıyıda bütün köylü fucking demiş adam cevap vermiş ödüller güzel ama benim karı fucking lafını duyarsa adım bile atmaz demiş....... argoları ingilizce yazdım hata ollduysa affola

dostum senın benım fıkraları okumaya ıhtıyacın war...fıkra kulturunu gelıstırmek ısterım senın cunku sende o ısık o potansıyel war:D:D:D::D::D:D:senın kı de gusel dı dostum

Geri