jakhal
New member
- Reaction score
- 0
bu da werildiyse pofff artık...bunu kendi el yazımla yazıyorum digerlerinde tesekkur ıstemedım ama sırf el yazımla yazdıgım için bunda tesekkur istiyorumneyse fıkraya geçeyim artık:clap hazır mıyız kopmaya elleri göreyim(bilyorum abarttım):saskin
karadenizlilerle ruslar savasa girmişler...hepimizin bildigi gibi karadenizlilerinin cogunun
adı temel.neyse cephede rus askerlerden biri bagırıyor "temeeeeeel"dıye,sonra adı temel
olanlar kalkıp"ne war usagum"dıyor we rus askerler ayaga kalkanları tak tak wuruyor...
bı gun ıkı gun uc gun bakıo komutanlar boyle olursa cogu asker olcak sawas kaybedılcek
buna bır care bulunması gerek..sonra komutanlardan bırı aynı taktıgı bıs onlara
uygulayalım dıyor...rusların da cogunun adı ıvan.....bu care bulundugunun ertesı gunu
cephede temeller bagırıo"ivaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn".karsıdan cewap
geliyor"temel usagum sen mısın?",temeller ayaga kalkarak"benım usagum"" ....tak tak:vur
karadenizlilerle ruslar savasa girmişler...hepimizin bildigi gibi karadenizlilerinin cogunun
adı temel.neyse cephede rus askerlerden biri bagırıyor "temeeeeeel"dıye,sonra adı temel
olanlar kalkıp"ne war usagum"dıyor we rus askerler ayaga kalkanları tak tak wuruyor...
bı gun ıkı gun uc gun bakıo komutanlar boyle olursa cogu asker olcak sawas kaybedılcek
buna bır care bulunması gerek..sonra komutanlardan bırı aynı taktıgı bıs onlara
uygulayalım dıyor...rusların da cogunun adı ıvan.....bu care bulundugunun ertesı gunu
cephede temeller bagırıo"ivaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn".karsıdan cewap
geliyor"temel usagum sen mısın?",temeller ayaga kalkarak"benım usagum"" ....tak tak:vur