OKS ile ilgili bi soru

acemihackr

New member
Reaction score
0
abilerim ablalarım bne oks parasını yatırmayı unutum son başvuru 28 idi ve ben unutum ne yapmam lazım sınava almıyorlarmış şimdi düz lisemi okumak zorundayım ben meslek lisesi okumak istiyorum ne yapmam lazım nasıl sınava girebilirm

para yatırmadığın için başvuru yapamassın.Düz lise veya meslek lisesi okuyabilme hakkın var.sen sadece oks puanı ile öğrenci alan okullara gidemessin

of içimi rahatlatın vallaha ne kadar çok korktum anlatamam
benim okumak istedim elektirk elektornik veya web-master(web tasarımıcısı) veyahut grafikerlik

bu arada peki oks sınavına girmek için geriye dönük dekont alamazmıym bankadan bu gün 29u bu gün yatırsam 28 olark geçiremezmiyiz okul müdüryle anlaştık çünkü o yardımcı olcak bi tek banka ile görüşmedik

Belki senin için bir iyilik yapabilirler ama bu konuda olur veya olmaz diyemem.Okul müdürüne danış o zaten yardımcı olur.

olmaz kardeş herhalde ama sen bi bankaya git ama oks ye girmek herşey değil sen meslek okursun 10.sınıfta teknik olursun sorun olmaz teknik lise anadolu meslek liselerinden öndedir unutma bunu

ne biliym kardes çok korkuyorum zaten 2 sene dewamsızlık var benim bişin ucundan tutmasam babam annem bana bişiy bırakmaz hani derler zengin biçi aynen öle davrandım 2 sene kaldım artık gözümün yaşına bakmazlar

Geri