OFK Beograd 1-5 Galatasaray [UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme 3. Tur Rövanş Maçı]

GaLatasarayı tebrik ederiz.. TakımLarımızın kayıpsız şekıLde yoLuna devam etmesı sevındırıcı..

Dellyoğlan isimli arkadaş Galatasaray elenir. Elenmezse ben futboldan anlamıyorum, demişti şu an nereye saklanmış bilemiyorum.... Gören varmııı,:)

Kendi sahanda 2-0dan 2-2 ye getiriyosan maçı deplasmandan hayır bekleme fazla =)

Bu takım eler GS 'yi.

Kendini yaktın bir daha gelip burda saçma sapan yorumlar yazma böyle pembe olursun.Rezil oldun.Futboldan anlamıyon susta adam sansınlar.

Bırak Allah Aşkına Ağlanacak Halinize Gülüyosun Geçen Maçki Gbi Oynasalardı Dağılmıştınız.

Bırak Allah Aşkına Ağlanacak Halinize Gülüyosun Geçen Maçki Gbi Oynasalardı Dağılmıştınız.

kimse kimsenin avukatlığını yapmasın arkadaşım.Sonuçta 5 attık mı attık.
gs eleyemez diyen arkadaşlara kapak oldu mu oldu.. bunlar ısınma turlarıdır ne gs ne fener asıl kadrosuyla oynuyor
geçen sene de fenerbahçe kötü galatasray iyi başlamıştı ama sonuçta fb daha iyi bitirdi sezonu.
hiçbirşey belli olmaz kimsenin ağlamaya zaten vakti yok..

Mesut.. BeşiktaşLı duruşu diyorum sadece.. ;) Ahh ahh..

Tekrardan tebrikLer kardeşLerim.. Yenı turda Beşiktaşımıza gaLatasaraya trabzona ve PAOK'a başarıLar diLerim..

Geri