ofis outloktaki silinen adres defterini kurtarabilirmiyiz

hilalbilgisayar

New member
Reaction score
0
benim bi sorunum var .xp de eylem diye bi kullanıcı profili vardı kurarken o ismi vermiştik.ve ofis 2003 yüklü idi pc de.mail ayarlarımız ve adres defterimiz vardı.bi arkadaş eylem kullancısını silip guest kullanıcısını açmış.şimdi outloktaki mail hesabımızı göremiyoruz esas sorunda outloktaki adres defterimizi göremiyoruz.hesabımız kuruyoruz fakat adres defterimiz uçmuş halde.sistem geri yüklemede kapalıydı ve mail dosyamızın yedeğini almamıştık.bu adres defterimizi nasıl geri getirebiliriz.

1 güzel bi nick in var reklam okuyo
2 forum kurallarını okumadan konu açma her sorunu olan böle konu açmaz dostum
3 defter gitmiştir çoktan yeniden ekleyin
konu looked sorun devam ederse sabit başlıklara

sorun çözülmüştür

arkadaşlar yanlışlıkla sildiğimiz outlook adres defterimizi kurtarabildik.O&O DiskRecovery V3.0 programıyla hepsini sorunsuz geri yükledik.eğer sizinde adres defteriniz 500-600 kişilik gibi kalabalık bi adres defteriniz varsa ve silindiyse hatta format atıldıysa bile bu programla geri getirebiliyorsunuz.denenmiş ve test edilmiştir.bir çok recovery programlarını kullandık fakat her bir program için en üstün şu diyemeyiz.O&O DiskRecovery V3.0 programıda e-mail dosyalarımızı kurtarmada diğer kullandığımız get data back, final data enterprise,active file recovery v.b programlardan üstün çıktı.e-mail dosyalarınız kurtarmak için O&O DiskRecovery V3.0 programını kullanmanızı tavsiye ediyorum.isteyen arkadaşlar olursa programın resimli anlatımınıda ekleyebilirim.programı çekmek isteyen arkadaşlar olursa forumda mevcuttur.Türkü arkadaşımız daha önce vermiş linki
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=5361&highlight.
türkü arkadaşımıza da teşekkürler paylaşımı için

Geri