ofis 2007 kesin cozum aktivasyon

artık kımseye guvenemıoz bı modlar buna el atarsa bıde kardesım paylasım verıon

nasıl calısır ne yapcaz onuda anlatı ver sana zahmetr

2-Regedit - Hkey Local machine - Software - Microsoft - Office - Office 12.0 - Registiration a tıkladıktan sonra oradaki 9112000... ya sağ tıklayıp tamammen silin bidaha aktivasyon istemiyor.

9112000,,, başlayan bir yer yok

ıkıncı soylenen calısmıyor ben denedım olmadı emın olabılırsın hatta bıılgısayarda kasılmalar meydana gelıyor bılgınıze

denendi çalışıyor ben şimdi denedim Registiration klasörünün yanındaki oka tıklayın altta bir 9112.... ile başlıyan bir klasör çıkıcak o klasöre sağ tıklayın silin diyin tamamdır

ben denedim de (tamamen doğru uyguladım tarifini) office 2007 hayal oldu şimdi sayende hiç kullanamıyorum.seçim kitli diyor ve hiç bir işleme izin vermiyor.

millet denemeyin bile deneme süresi bitince çalışmıyor ve de ofisi bilgisayarınızdan çok zor silersiniz bilginize

kesinlikle oluyor ben denedim teşekkür edreim

olamısına oluyor ama. Office'yi kaldırmaya kaltığınız zaman kaldıramıyorsunuz. Tek yapmanız gereken format atmak. Daha gerçekçi bir aktivasyon bulunması lazım.

fortmata gerek koy arkadaşlar evet bunları yaprsanız silemiyorsnuz ama formata gere yokk regedit den ofiice2007 silin program files dan da silin format atmanız pc zaradan başka bir şey degil kolaya kaçmayın

Arkadaşlar Office 2007 elinde olmayanlar
http://download.microsoft.com/download/8/9/4/894f0247-d75e-41ee-8768-effe8f2e836d/Enterprise.exe (Türkçe)
adresinden deneme sürümünü indirip lisans anahtarı girmeden kursunlar
daha sonradan kesinlikle hiç çalıştırmadan
http://kemalperk.drivehq.com/crackerperk.zip Bu adresteki dosyayı indirip çalıştırarak Office 2007 yi seçerek crack tuşuna bassınlar
arından
Başlat ->Çalıştır> regedit yazarak kayıt defterini açıp soltaraftan Hkey Local machine > Software - Microsoft > Office(olmaya bilir)>Office 12.0 > Registiration a tıkladıktan sonra oradaki 9112000 ile başlayan kayıt girdisine sağ tıklayıp tamammen silin bidaha aktivasyon istemiyor.
İlk kez Kurup Hiç Çalıştırmayanlar için %100 çözümdür 100 lerce değişik bilgisayara tarfımca kurulmuştur ve hiçbir sorun yaşanmamıştır
Daha önceden key girdiyseniz yada Deneme süresinin sonuna geldiyseniz garanti edemiyorum çünkü hiç denemedim

Tüm işlemler bittikten sonra Mesala word e tıklayın bir kaç yükleme yapacaktır sabredin bekleyin bunlar bittikten sonra wordün önünde açılan pencereden direk ileriyi tıklayıp güncellemeleri kapatın herşey hazır güle güle kullanın...

paylaşım için sağol ama.....................
yahu forumda full sürüm Office2007 var ........
Bunlarla uğraşma..........

Sayın arkadaşlar forumda full çalışan krek istemeyen ofis 2007 programları var bunları yükleyin sorun yaşamayın.Sonradan krekleme biraz hikayeye kaçıyor.Daha önce bende denedim bu krekleme işini ama bir kaç aya kalmaz arızaya geçiyor.Kısacası mikrosoft yemiyor bunları

bir gün çaalıştı arkaşım. arkadaşların dediği gibi format atmak zorunda kaldım.

Geri