Office Sorunu....

ReddeviL10

New member
Reaction score
0
Ya arkadaşlar pcye yeni format çektim.Ve babam Office 2003 kurmuş.bende üzerine update olarak 2007 kurdum..VE Kullanayım dedim.iBirde ne göreyim..Açıyorum ama yazı yazmıyorum..:DActiviteyi tıkladım bu geldi..ve normal açtığımdada bu geliyo ne yapmam gerekişr..Komple kaldırıp Başka mı kuracamm.Yoksa bu tam olmamışmı????

arkadasım eger lisanssız office kurduysan hemen kaldır bulasma.. daha tam kıramadılar.
belli kullanımdan sonra kendini kitliyor. hele kurarken güncellememekiçin bazı dosyalarıda sildiysen vay haline. bensırf bu yüzden bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım. silemedim geri..eger kaldırabiliosan kaldır. 2003 le devam et. daha office 2007 tam kullanılamıo.. kim ne derse desin....

evet

coordi' Alıntı:
arkadasım eger lisanssız office kurduysan hemen kaldır bulasma.. daha tam kıramadılar.
belli kullanımdan sonra kendini kitliyor. hele kurarken güncellememekiçin bazı dosyalarıda sildiysen vay haline. bensırf bu yüzden bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım. silemedim geri..eger kaldırabiliosan kaldır. 2003 le devam et. daha office 2007 tam kullanılamıo.. kim ne derse desin....

evet arkadaşıma katılıyorum ben daha forum sitelerinden indirilip düzgün çalışan bir office 2007 görmedim
şu an için en güzeli yaa office 2003 yada lisanlı office 2007

abi herkesin tercihidir bu ama office i ne kadar kullaniyorsun yani 2007 ye ihtiyacin var m?
bu önemi eer ki yok ise kaldrp 2003 ü kur ve keyfine bak düünme

ben 2003 kullanıyorum suan ..!!Ama bu 2007 ye özenti geldi ve kullanmak istedim..!!Bakalım ne olacak ??Bulursam lisanslı paylaşırımm.!!:)

:sigara: kafanız rahat olsun istiyorsanız defter kalem kullanın :sigara: . ben öle yapıyorum. tabloları da cetvelle çiziyorum. eski usulün gözünü seviym :D (heralde yazan babam olsa yorumu bu olurdu) :sigara:

ıNvıdıA' Alıntı:
ben 2003 kullanıyorum suan ..!!Ama bu 2007 ye özenti geldi ve kullanmak istedim..!!Bakalım ne olacak ??Bulursam lisanslı paylaşırımm.!!:)
evett yaa bızahmett ben yukledım 2007 yı ve kullanamıyorum ara ara mahvoldummm ıyı olurr :clap

Geri