Office Sorun - Asus Pc - Yardım

Boss09

New member
Reaction score
0
Merhabalar Hackhell ;

Ofisimde xp home edition kullanmaktayım.Asus marka bilgisayarım var...asus marka bilgisayarımı alalı 2.5 yıl kadar oldu hiç ama hiç format attırmadım.format attırmakda istemiyorum.Çünkü içinde bi sürü programlarım makalelerim belgelerim herşeyim resimlerim hep içinde...Xp home edition kullanıyorum ve programları kaldırmak içinde your uninstaller kullnıyorum...Şimdi gelelim asıl soruna...Microsoft office programıda kullnıyorum.Microsof office 2003 sürümünü kullanmaktayım.hiç yükseltme çapam olmadı çünkü gayate memnunum ve işlerimi çok iyi görmektedir.Ama yalnız office programında word programının açılması ve kapanması çok ama çok yavaş...bir makalemi açmak istedğimde açılması 15 - 20 saniyeyi kapanmasıda 15-20 saniyeyi buluyor...excelde diğer office yazılımlarında böyle bir sorun yok...Sadece wordde bu sorun var....Bu arada 2,5 yıldır bilgisayrıma hiç format ettırmadım...format attırmadan bu sorunu nasıl çözebilirim....Ayrıca avast virüs programı, cclenaner, your uninsttlaer, ve birde registry programı kullanmaktayım...

1-)Bu sorun neden kaynaklanır ?
2-) Ne yapmak gerekir bu sorunu çözebilmek için ?
3-)Önerilerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var ?
4-)Format attırmadan bu sorunu nasıl çözebilirim ?

Asus Marka laptopumun hatırladığım kadarı ile özellikleri ise ;

-100 gb hardisk
-pentium core 2 duo 5600 işlemci
-1 gb ddr ram
gibi...özellikleri var...(Başka özelliklede hatırlamıyorum çünkü bilgisayar teknolojisi ile pek aram yoktur)

İyi Çalışmalar...Saygılar...

peki bu sorunlar neden kaynaklanıyor acaba.....bu sorun 10 gündür devam ediyor ...önceden böle sorun yoktu

Virüs olabilir, kullandığın antivürüs programını değiştirmişsen o kasabilir, program hata görmüş olabilir
bence ilk önce bir virüs taraması yaptır, sorun yoksa yukarıda dediğim gibi ofisi kaldır yeniden yükle büyük ihtimalle sorun çözülür

virüs taraması yaptırdım hem esetle hem kaspersky ile hem avast ile...hiçbiri virüs bulmadı..........peki kurup kaldırsam sorun çözülürmü...sizce..........eminmisiniz.......

Kardeş eminim, kaldır ofisi yeniden kur, 15 dakkanı alır çözülmezse ben burdayım

Bak şunu özellikle söylüyorum, paketteki kullanmadıklarını kurma, yani özel kuru tıkla ordan sana lazım olanları kur

mesala ben sadece exel, word, powerpoint ve access i kurdum, diğerleri işime yaramıyor kurmadım

Birde kurulum bittikten sonra başlat, programlar, donatılar, sistem araçları, disk birleştiriciyi çalıştır parçalanmış dosyalar birleşsin

teşekkür ederim dediğim gibi ofisteki bilgisayarımda sorun....tatilden sonra hemen dediğini uygulucam...inşallah sorun çözülür emeğine sağlık...yardımların için teşekkürler.......

Geri