Office 2007 Aktivasyon Sorunu

apocan

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar eğri oturup doğru konuşalım. halen ofis 2007 aktivasyon işi çözülemedi. windows vistayı tek bir dosya ile 1 dakikada orijinal yapabilioruz. ama ofis için halen kesin çözüm yok. Başımdan geçenleri sizinle paylaşmak istiyorum. ben 3 ay önce laptopuma vista kurdum ofis dahil sonra hemen sp1 leri yükledim. ve forumda egeli kardeşimin ofis ve vindows program ve cracklarını kullanarak hem vindowsu hemde ofisi aktive ettim. her şey iyi ama bi baktımki ofis daha güncellenmiyor microsoftum sitesinden doğrulamadanda geçtiği halde sonra kaldırayım tekrar kurayım yanlışlık var dedim bide baktım ofis kalkmıyor..ogachek kontrol dosyasını prof.xml dosyasını regeditdeki digitalproductıd yi hepsini geri yükledim genede kaldıramadım. neyse dedim boyle devam edelim güncellenmesede olur. o gun bu gündür ofis vistayı sorunsuz kullanıyorum.taki geçen gün 5 tane makineme windows ve vistayı kurdum. dedimki ofisi güncelleyteyyim oyle bildiğim crackı yapayım güncellemeleri yapıp crackı yaptım sonra ne oldu bi kaç gün sonra word ve exel seçim kilitli deyip hiç bir dosyada değişiklik yapamayınca yandım anam dedim. kaldırmaya çalışıyorum sorun veriyor kalkmıyor. youruninstaller programı ile kaldırdım güya kalkıyormuş gibi oluyor ama tam kalkmıyor yeniden kuruncada aynı sorun devam ediyor. ben şimdi bu 5 kasaya nasıl format atacam ya. bu işi nasıl çözecez arkadaşlar. ben şöyle bişe yaptım regeditdeki productıd yi silince word veya exel açınca aktive etmelisiniz çıkıyor telle veya net ile ama o kod da yok tabi. demem o ki bununda bi crack dosyası mutlaka vardır. bulmamız lazım. şu sağda solda çıkan neverinstalled yazın o ıd yi silin gibi zırvalamalarla bu iş sonuçlanmayacak kalıcı ve programa zarar vermeyen bi yöntem bulmak şart ben durmadan araştırıyorum yoksa bu 5 bilgisayarı full baştan kurucam ama içim rahat etmiyor kurucam kaldırılamayacak halde kalacak hepsi bunun legal bir illegal yolunu bulmamız lazım.

arkadasim ben gecenlerde ofis etkinlestirme diye bir paylasim yapdim bu soruna son noktayi koydum,, mesajlarimda aratirsan ulasirsin, illegallikle isimiz olmaz HERSEY LEGAL :)

batandiken bu bana çare olmadı ama muhtemelen temiz kurulumda işe yarayacaktır teşekkürler. ben bu durumu nasıl geri alırım. ne kalkıyor bu ofis nede bişe yapabiliyorum windows geri yüklemesi bile yapsam fayda etmiyor yaw.

http://www.MegaShare.com/697696 32 Bit indir bununla MICROSOF BILESENLERINI kaldirabiliriz.
programi kurup

2wc19o5.jpg

sec tümü CLEAR ALL tercihimiz tabiki OFFICE versionlardan
15qq6tk.jpg

islemi OK leyip devam ediyoruz.
SONRA BILGISAYARINI güvenli kipde yönetici olarak acacaksin
WINDOWS ExploreR ayarlari Görünmeyen klasörlerin hepsini gösteri aktiflestirmeliyiz.tüm klasörlerin görünmesi kolaylik olacakdir.
yeniden adlandirma islemleri icin asagidaki islemleri yapacagiz
C:\Programme\Microsoft Office KLASÖRÜNÜ
C:\Programme\MS_Office DIYEREK ismini degistirmis sekilde kaydedeceksin
YAPILAN degisikliller kayit defterinde ki programlara etki yapacakdir YAZISINA EVET deyip KABUL EDECEKSIN..

C:\Programme\beraber kullanilan dosyalar\Microsoft Shared KLASÖRÜNÜ ve
C:\Programme\beraber kulanilan dosyalar \Microsoft_Shared seklince ismini degistirmis seklinde kaydedeceksin
YAPILAN degisikliller kayit defterinde ki programlara etki yapacakdir YAZISINA EVET deyip KABUL EDECEKSIN
kayit defeteri ayarlari
Bunu asagidaki gibi degisikliklerle yapacagiz
baslat >calistir> regedit>yönetici>OK
HKEY_Current_User/Software/Microsoft/"Office/12.0" ->ismini degistiriyoruz örnegin "Office_old"
HKEY_Local_Machine/Software/Microsoft/"Office/12.0" ->ismini degistiriyoruz örnegin. "Office_old"
HKEY_Local_Machine/Software/Microsoft/"Shared Tools" ->ismini degistiriyoruz örnegin. "Shared Tools_old"
HKEY_Local_Machine/Software/Microsoft/"Shared Tools Location" ->ismini degistiriyoruz örnegin "Shared Tools_old"
NOT->BU Adlandirmalar sag tiklayip yeniden adlandir seklinde kolaylikla olur.
simdi BILGISAYARI yeniden baslatiyoruz NORMAL ACILACAK SEKILDE
SIMDI saglam BIR office SETUP ile yeniden KURULUM YAPIP OFFICE 2007 KURMUS OLUYORUZ
ARADAN yapdigimiz kurulumda sorun yoksa yukarda adlandirdigimiz TÜM DOSYA KLASÖRLERINI SISTEM CALISIYORSA bir kac gün sonra rahatlikla silebilirsiz!! SADECE YUKRAIDA KI ADLANRILANLAR disinda degisiklik asla yapmiyoruz,

bakalim bu yöntemle yeni bir kurulum yapilmis MICROSOFT oFFICE 12 (2007) NASIL CALISACAK,( ilac ayrica DAHA SONRA UYGULANABILIR eger kurulumdaki KEY calisamaz hale gelirse ) AYRICA OFFICE ETKINLESTIRME DOGRULAMASI Diye ARAMA YAPARSANIZ paylasmisdim forumda mevcut....
deneyen lerin yorumlari diger kullanicilar icinde esas teskil etmesi acisindan yazilmasi uygun görülür.. saygilarimla..

batandiken sen bu işte usatasın anlaşılan senle bu işi çözümleyeceğiz inşallah. dur bi deneyip anlatayım olanları

http://www.MegaShare.com/697696 32 Bit indir bununla MICROSOF BILESENLERINI kaldirabiliriz.
programi kurup

2wc19o5.jpg

sec tümü CLEAR ALL tercihimiz tabiki OFFICE versionlardan
15qq6tk.jpg

islemi OK leyip devam ediyoruz.
SONRA BILGISAYARINI güvenli kipde yönetici olarak acacaksin
WINDOWS ExploreR ayarlari Görünmeyen klasörlerin hepsini gösteri aktiflestirmeliyiz.tüm klasörlerin görünmesi kolaylik olacakdir.
yeniden adlandirma islemleri icin asagidaki islemleri yapacagiz
C:\Programme\Microsoft Office KLASÖRÜNÜ
C:\Programme\MS_Office DIYEREK ismini degistirmis sekilde kaydedeceksin
YAPILAN degisikliller kayit defterinde ki programlara etki yapacakdir YAZISINA EVET deyip KABUL EDECEKSIN..

C:\Programme\beraber kullanilan dosyalar\Microsoft Shared KLASÖRÜNÜ ve
C:\Programme\beraber kulanilan dosyalar \Microsoft_Shared seklince ismini degistirmis seklinde kaydedeceksin
YAPILAN degisikliller kayit defterinde ki programlara etki yapacakdir YAZISINA EVET deyip KABUL EDECEKSIN
kayit defeteri ayarlari
Bunu asagidaki gibi degisikliklerle yapacagiz
baslat >calistir> regedit>yönetici>OK
HKEY_Current_User/Software/Microsoft/"Office/12.0" ->ismini degistiriyoruz örnegin "Office_old"
HKEY_Local_Machine/Software/Microsoft/"Office/12.0" ->ismini degistiriyoruz örnegin. "Office_old"
HKEY_Local_Machine/Software/Microsoft/"Shared Tools" ->ismini degistiriyoruz örnegin. "Shared Tools_old"
HKEY_Local_Machine/Software/Microsoft/"Shared Tools Location" ->ismini degistiriyoruz örnegin "Shared Tools_old"
NOT->BU Adlandirmalar sag tiklayip yeniden adlandir seklinde kolaylikla olur.
simdi BILGISAYARI yeniden baslatiyoruz NORMAL ACILACAK SEKILDE
SIMDI saglam BIR office SETUP ile yeniden KURULUM YAPIP OFFICE 2007 KURMUS OLUYORUZ
ARADAN yapdigimiz kurulumda sorun yoksa yukarda adlandirdigimiz TÜM DOSYA KLASÖRLERINI SISTEM CALISIYORSA bir kac gün sonra rahatlikla silebilirsiz!! SADECE YUKRAIDA KI ADLANRILANLAR disinda degisiklik asla yapmiyoruz,

bakalim bu yöntemle yeni bir kurulum yapilmis MICROSOFT oFFICE 12 (2007) NASIL CALISACAK,( ilac ayrica DAHA SONRA UYGULANABILIR eger kurulumdaki KEY calisamaz hale gelirse ) AYRICA OFFICE ETKINLESTIRME DOGRULAMASI Diye ARAMA YAPARSANIZ paylasmisdim forumda mevcut....
deneyen lerin yorumlari diger kullanicilar icinde esas teskil etmesi acisindan yazilmasi uygun görülür.. saygilarimla..

bu ne anlamadım kısa yolu yok mu ölcem :vur

batandiken bu yollarda çözüm sağlamadı.sanırım bendeki deneme sürümü olduğu için bu sorun oldu. ben arkadaşatan cd aldım kuruluma başlar başlamaz temiz kurulum yapmaya kalktı yani onar kısmı olmadı arkadaş bana etkinleştirme gerekmediğini anlattı bende cdyi direk kurdum. etkinleştirmede istemedi bütün güncelleştirmeleride yükledim en az 50 kezde word exeli kullandım şu anda süper ötesi çalışıyor. program ekle kaldırda 2 tane office 2007 var şu anda. zaten umrumdada değil en ufak bi sıkıntım yok şu anda. yardımların için teşekkürler batandiken demekki deneme sürümünden dolayı bu kadar sıkıntı yaşadım.

batandiken bu yollarda çözüm sağlamadı.sanırım bendeki deneme sürümü olduğu için bu sorun oldu. ben arkadaşatan cd aldım kuruluma başlar başlamaz temiz kurulum yapmaya kalktı yani onar kısmı olmadı arkadaş bana etkinleştirme gerekmediğini anlattı bende cdyi direk kurdum. etkinleştirmede istemedi bütün güncelleştirmeleride yükledim en az 50 kezde word exeli kullandım şu anda süper ötesi çalışıyor. program ekle kaldırda 2 tane office 2007 var şu anda. zaten umrumdada değil en ufak bi sıkıntım yok şu anda. yardımların için teşekkürler batandiken demekki deneme sürümünden dolayı bu kadar sıkıntı yaşadım.

Aynı şey benim kuzende olmuştu. Windows Vista üzerine Office 2007 Deneme Sürümü kullanıyordu. Hiçbir crack işlemiyordu. Bilgisayara temiz bir format attık. Full Sürüm Office 2007 yükledik. Sorun çözüldü. Deneme Sürümlerinde crack çalışmıyor. Bu mesajı daha önce görseydim sana yardımcı olurdum :vur

Geri