Office 2003 Güncelleme Sorunu

MORE

New member
Reaction score
0
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinicem.office 2003 güncellemeleriyle alakalı yükleme yaparken şu uyarı geliyor ve güncelleme başarısız oluyor.

pro11.msi yükleme paketi yolu bulunamıyor gibi bir uyarı veriyor. sanırım bu dosya silinmiş olabilir. cd tak yeniden kur diyecek olursanız malesef cd si bende yok.sizlerdenden yardım bekliyorum.

pro11.msi yükleme paketi dosyasını buraya upload edip koyabilirseniz sevninirim.
yada bana indirebilecegim bir link yazarsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.

üstatlar nerdesiniz??? PRO11.MSI yükleme paketi hala bulamadım.office 2003 ü güncelleyemiyorum. pc açılışında güncelleme uyarısı veriyor.yardımlarınızı bekliyorum.

aynı hatayı şimdi bende de werdi, yardımcı olcak kimse yok mu =( pro11.msı istio ama yok =(

sevgili infatuate...ben sorunumu şu şekilde çözdüm..office 2003 cd sini taktım onar diyerek devam ettim...sorun düzeldi...güncellemeleri alabiliyorum artık...yazılımınız orjinal değildir uyarısı verdi bir müddet sonra...

yine forumda aradım ve bu bu aşagıdaki linkte ki dosyayı indir içinde gerekli açıklama detaylıca anlatılmış...

http://rapidshare.com/files/109005810/Office.2003-2007.Nasil.Legal.yapilir.rar

hem güncelleme yapabiliyorum hemde doğrulamayı geçiyor...kolay gelsin...

more link hatalı sağlam link bulman lazım.

aynı hatayı bende de veriyor ve benimde ofice d im yok. bende o guncellestirmeyi iptal ettim. devam ediyorum guncellemelere.. o kadar da onemli bi guncelleme değil..

arkadaşlarr pro11 ile onardm ama tekrar çıkıyoo bende.. yinede pro11 i istiyern varsa paylaşmak isterm buraya link yapamıyormm ama istiyen eklesnn Ordan verebilirm .. only_you013@

link ölmüş. arkadaşım linki control edermisin.

2008 de acilmis konu ama bu sorun bende kac defadir oluyor suanda iyce cikmaza girdi lutfen bir yardim edin aksine tum islerimde excel de yahu.

Eskiden soyle duzeltiyordum reinstall or repair e tiklayip detect and repair yapiyordum ama artik onunlada cozulmuyor.

Nasil cozebiliriz lutfen yardim

Geri