off bu radyoda....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sh0ck

∂σğαℓ αƒяσ∂ιzуαк
Reaction score
0
beyler bende mi sorun var bilmiyorum ama şu saatlerde dahil olmak üzere..radyo bende açılmıyo...real player e tıklıyorum kodlar çıkıyo...internet üzerinden dinliyim diyorum yine açılmıyo....hackhell radyo aşkıyla yanıp tutuşuyorum ama görüldüğü üzre olumsuz hava koşullarıyla nedeniyle dinleyemiyorum...radyoyu nasıl dinliycem...media da flnda dinleniyomu...sanırsam galiba inşalla sorunu halledelim...allahtan ümit kesilmez...

ark.m bazen radyoda dj olmuyo o zamanlarda radyo çalışmıyo belki sen hep o ana denk gelmişsindir;)

herhalde öyle ases..ama dj sıkıntısı çekiyoruz galiba...3 günden beri ilk defa dinliyorum :S:S:S...media daki linki verebişlir misiniz

Ya bende her ikisindede açılmıyo.. Bağlanmıyo daha doğrusu. Nedendir ki?

achilles koparıyosun walla....süpersin de bide yüksek sadakattan belki üstümüzden bir kuş geçer onu koyar mısın...gerçi yanlış yere yazıyom ama :(:(:(

saolasın achilles...ohh bea uzun zamandır ilk defa dinliyoz....aga çoğu zaman dj yi olmuyo...nereye başvurmak lazım radyoyu almak için....hayır yani boş kalmasın radyomuz...

Ben başvuru yaptım ama kimse ilgilenmemiş, belki çalmak istediğim tarz sebebiyetiyle böyle olmuştur, Hackhellde görev almak isteyenlerden başvuru yapıcaksın scour.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri