:: Off Be Hacker'a Bak ::

Tycon

New member
Reaction score
0
buyaz305nemlidirokuyun5uw.jpg

Az önce arkadaştan bir resim aldım, kendini ülkenin sayılı hacker'larından biri sanan bu aptal :) Arkadaşın zaten paylaşımda olan bir klasörüne girmiş ve bide BUNU MUTLAKA OKUYUN isimli bu resim dosyasını bırakmış! Yanlız ortada zarar gören hiçbirşey yok :) Eminim şu anda arkadaşlarının yanında şirket bilgisayarlarına nasıl girip bilgi sızdırdığını anlatıyordur! Impact Hacker ha? ehuehuaaaha...
Bundan sonra bende bilgisayarımın d sürücüsünü paylaşıma açıcam bakalım neler bırakacaklar :)

hımmmm güzel res hazırlamıs
acaba bende böle bişey yapsam
hacker olabilirmiyim yaaa
kestirmeden:D:D:D

Benim bilgisayarada günde 8-10 kişi giriyo ama bişi bulamıyolar.
Sonda da gidiyolar.
Not bilem bırakmıyolar.
Bak bu Hacker kaliteliymiş yaw not bilem bırakmış :D

vay aptal vay birde hackerim diye geçiniyo demek ne yapsın avutuyo işte kendini :D

arkadaş insaflıymış not da bırakmış helal olsun ona böyleleri kalmadı :clap: :clap:

Bu Resmi Hatirliyorum Girdiğim Bir Makinanin Içinde Görmüştüm
Ne Zannediyosa Kendini

meoeheoeho süper :D

sizden özür diliyorum ben pis bir lamer im :p ne yapıyım hacker olamıyom ona buna saldırıyorum canım sıkılıyo puhaha cok komick yahu böle bişi oysaydı nasıl olurdu

yada : ewt hackledim seni tycon bunu yediremiyosun dimi + dünün makarası sende smilerin arkasına keyloger mi kuruyosun ne :D

edit:vengeance sunar

yanlız adam resım ıcın cıddı ugrasmıs bı dk sını vermıs
hll beeee ne yetenekler var ulkemde

bu ulke senınle gurur duyuyor

Tycon kıcından hacker uydurmuyorsa tafiki uydurmaz benim tanıdıgım Tycon bu olay cok komick bişi işi bilse dahi çok gülüç durumlara geldi o şahsiyet desem nedesem...

impact hacker' Alıntı:
sizden özür diliyorum ben pis bir lamer im :p ne yapıyım hacker olamıyom ona buna saldırıyorum canım sıkılıyo puhaha cok komick yahu böle bişi oysaydı nasıl olurdu

yada : ewt hackledim seni tycon bunu yediremiyosun dimi + dünün makarası sende smilerin arkasına keyloger mi kuruyosun ne

Adama teşekkür edin ya herşeyi itiraf etmiş.
İlk teşekkür benden geldi. :D

ip nom : 112.225.541.24 gelsin benim pc ye de dalsın bakalım ne bulucak :D
ne hacker lar varmış be bi yaşıma daha girdim :D

bim_28' Alıntı:
Adama teşekkür edin ya herşeyi itiraf etmiş.
İlk teşekkür benden geldi. :D

bim o benim yahu sende alemsin he edit:vengeance sunar yazdım görmedinmi makara bölümü biraz gülek dedim sende tam kopardın beni yani tşk. etmişin bide saol puhahah :D

vengeance' Alıntı:
bim o benim yahu sende alemsin he edit:vengeance sunar yazdım görmedinmi makara bölümü biraz gülek dedim sende tam kopardın beni yani tşk. etmişin bide saol puhahah :D
Biliyom zaten.
Yoksa sen hala teşekkür etmedin mi? :D
Adam herşeyi itiraf etmiş....

yazzık ya doktor söyledi kendi haline bırakın diye...uğraşmayın şabanımla...::))

heheh sting modemini acip kapatmissindir msjdan sonra :D

yazık sevinsin garip

Geri