odyyseus mutLu YıLLar =)

εگмεя

Fuzuli Üye
Reaction score
0
odyyseus DoĞuM GünÜn KutLu oLsun =)

Nice YıLLaRa aRkAdA$ım :cool:

umarım forum oyunLarından ÇıkIP BuRaYıDa gÖrÜr :)

nice sağlıklı huzurlu yıllara ...!

iyiki doğdun nice senelere

iyiki doğdun iyiki tanımışım seni mutlu yıllar

nice mutlu senelere..! abicim ya iyiki varsın ve iyiki de aramızdasın:D

i110706_DSC5359.bmp

hımm sen bana bi katlı bilem ayarlamadın.. bak benden sana 3katlıı :) abee yaa çok pahalı falla bu pasta eee fiyatın yarısını sen ödücen söliyim....

gamshe_Lee seninde kaç a$qın var anLamadım :)

banada a$qım desene ahaha :p nasıL oLsa herkese a$qım dion ya o baqımdan ::

gamshlee nin essah aşkı benımde iştee herkese diyoo napam tutamıyo kendinii.. o kadar kızdım o kadar dövdüm yinede huyundan vazgecmıyo.. bende umursamıom artık:D

[/B]
odyyseus' Alıntı:
:):):):):) yaw oole aşk diil yaa,sewdiklerine diyo kız oole Esmer yaff :D

ya abi bırak onun kafası basmıo böle şeylere onlar ne anlar kardeşlikten sefgiden ayrıca ben kimseye aşkım demedim fatih bana aşkım dedi sen iyice yaşlandın okudugunuda idrak edemion :D eueheueh napim kızım millet bana aşık oluosa allam ya güsellik böle bişe işte ALLAH KAHRETSİN esmer bu arada üzülme anlamaman gayet normal sendende bu beklenirdi zaten merakta etme adamın başına ne gelirse ya meraktan ya .....meraktan :)

:D:D:D:D: :):) :) :) pffff

Doğum Günün KutLu Olsun Odyyseus Nice Mutlu Yıllara Sağlıklı Huzurlu Mutlu Ve Umutlu Girmen Dileği İle ;) İyiki Doğdun !!!

odyyseus' Alıntı:
Arkadaşlar bugün Mojo barda party var,istanbulda yaşayan tüm arkadaşlarımı beklerim... :)

ohhh sen topla istanbuldakılerı:Sopa bizi düşünme..

doğum günün kutlu olsun kardeş,nice mutlu senelere...

edit: boşver esmer onu kimse anlamadıki sen anlayasın sadece kendini hint kumaşı zandeden biri :=)

Doğumgünün Kutlu Olsun... : = ) Tartışmaya baq allam...

Geri