Ocalan Icin Aclik Grevi

sky

New member
Reaction score
0
Gündem

03 Nisan 2007
Öcalan için açlık grevi başlattı

DHA

VAN F Tipi Cezaevi'ndeki 5 tutuklu ve mahkum terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın sözde zehirlendiğini öne sürerek açlık grevine başladı.

Terör örgütü PKK'ya üye olmak suçundan Van F Tipi Cezaevi'nde hükümlü ve tutuklu bulunan S.A., M.S., F.T., Ö.T. ve H.Y. terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın sözde zehirlendiğini bahane ederek, bağımsız bir heyet tarafından sağlık kontrolünden geçirilinceye kadar süresiz ve dönüşümsüz olarak açlık grevine başladı.

KAYNAK

HALA BUNLARI NEDEN ASMIYOLAR ANLAMIS DEGILIM BIRAKIN GEBERSINLER ZATEN FAYDALARI MEMLEKETTEN PISLIK AZALIR...

YORUM SIZIN

Gebersinler..!

Gündeme gelmek için bakalım daha neler yapacaklar aciz ve ezikler :cool:
ben onlara gündeme gelmek için bir yol söyliyeyim gördükleri her eşegin k...nı yalasınlar:durdurun

Ölüm orucu 200 gün dayanan var bu ölüm orucuna ne biçim metabolizma varsa :D

bu ekmegi yemek zaten size haram

B€ZGİN' Alıntı:
Ölüm orucu 200 gün dayanan var bu ölüm orucuna ne biçim metabolizma varsa :D

meyve suyu ve
b12 alıyorlar kardeş.
tabi bu açıklanan
yoksa el altından neler vardır :goz:

vah vah tuh tuh toh toh ayy ayy!!!!!

ınanılmaz kahroldum sımdı uleyn benı oraya goturun ben bı pılav dokturıım sole onların gozunun onunde:D:Dgebersın onun bunun cocukları...:D:D

yağlı kazığın tadına baksınlar

DDT verip kurtulmak lazım bu SüNe ve KımıL zararlılarından.Uğraşmasınlar o kadar.Tez elden Tahtalı Köye biletlerini kesmek iyi olur kanımca.

Belkide Yedikleri Ekmekten Utaniyodur Şerefsizler Birakin Gebersinler Butun Pkk Lilari ÖlÜm Orucuna Davet Ediyorum Hepiniz Geberin

Ekmegini Yedikleri Memlekete Ihanet Edenler
Ekmegi Yedikleri Yerden Cezalandirilmali..

aman ne kadar da üzüldüm!!! gebersinler...

Geri