- Reaction score
- 0
Carlos Carvalhal ile dün buluşan Tayfur Havutçu müjdeyi verdi...
Beşiktaşın emanetçi Teknik Direktörü Carlos Carvalhal ile görevin gerçek sahibi Tayfur Havutçu, dün Samsun yolculuğu öncesinde tesislerde bir araya geldi. Yönetici Cengiz Zülfikaroğlunun da bulunduğu ortamda iki teknik adam sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.
CARVALHAL: Biraz dinlendikten sonra artık seni aramızda görmeyi çok istiyoruz
HAVUTÇU: Yaptıkların için teşekkür ederim. 2. yarıda takımın başına geçeceğim
HER TÜRLÜ YARDIMA HAZIRIM
Carvalhal, Havutçuya cezaevinden çıkmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken Yeniden burada olduğun için çok mutluyuz. Uzun zamandır bu anı bekliyorduk. Takım da iyi gidiyor. Biraz dinlendikten sonra artık seni aramızda görmek istiyoruz. Yapabildiğimin en iyisini yaptım. Bundan sonrası için de her türlü yardıma hazırım dedi.
YİNE BERABER OLACAĞIZ
Carvalhalin bu sözlerine karşılık ise Tayfur Havutçu, ocak ayında görevinin başına geçeceğinin sinyalini vererek Benim yokluğumda çok iyi bir dönem geçirdin. Önemli işler yaptın. Bugüne kadar yaptıkların için çok teşekkür ederim. Biraz dinlendikten sonra ikinci yarıda takımın başına geçmeyi düşünüyorum. Yine beraber olacağız. Bu zorlu dönemde takımın başına geçmeyi kabul etmen de ayrı bir incelikti ifadelerini kullandı. Tesislerde futbolcularla da ayak üstü sohbet eden Tayfur Havutçunun neşeli görüntüsü ve oyuncuların da hocalarına karşı gösterdiği büyük ilgi dikkatlerden kaçmadı.
Tedbir başvurusu yapıldı
Siyah-Beyazlı kulübün, Tayfur Havutçunun tekrar takımın başına geçebilmesi adına tedbirin kaldırılması için Federasyona başvuruda bulunduğu belirtildi. TFFnin hafta içinde karar alacağı kaydedildi.
"Ocak'ta kulübedeyim" - En Son UEFA Ligi Haberleri - HTSpor.com