Ocağınıza düşüm arkadaşlar yardım

Meliksah_010

New member
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar bundan yaklaşık 1 ay önce hp pavlion dv500 1120et marka dizüstü bilgisayar aldım bilgisayarım vista kurulu şekilde geldi ancak bilgisarımı şuanda açtığımda bilgisayarımı açtığımda arka arkaya reset atıyor ve mavi bi ekran geliyor şu kodla hata veriyor

0x000000C5 (0X01C3F6F0, 0X00000002, 0X00000001, 0X823351C3)

daha sonra

Dumping physical memory to disk

yazan yerden sonra sayı geliyor ve yüz olduktan sonra bilgisayar açılmaya başlıyor tam açılacağı sıra yine reset atıyor ve aynı hada kodunu verip aynı işleme yine devam ediyor

müşteri hizmetlerini aradım ancak hafta içi hizmetverdikleri için ulaşmadım bir çözümde bulamadım o kadar aramama rağmen yardımcı olursanız sevinirim

ve bu hatadan dolayı bilgisayarımın değiştirilmesini talep etsem sizce değiştirirlerimi

1.si Reset atmasının cok nedenlerı varda ben bir kac bildigim seyı sana soylım ilk olrak işlemci fanın temızmı dıye bir bak ve işlemcın duzgun takılımı dıye bır bak otekı turlusude vistayı hıc kullanmadım bilemiyecem

ewwt garantili sistemi geri yükledim olmadı ve bilgisayarı fabrika ayarlarına döndüm yine olmadı :(

1.si Reset atmasının cok nedenlerı varda ben bir kac bildigim seyı sana soylım ilk olrak işlemci fanın temızmı dıye bir bak ve işlemcın duzgun takılımı dıye bır bak otekı turlusude vistayı hıc kullanmadım bilemiyecem

kardeş bilgisayar daha yeni fanında birşey yoktur işlemciside düzgün takılıdır çünkü ilk adlığım zamanlarda düzgün çalışıyordu sonra bozuldu birde bilgisayarım açıkken kendi kendine reset atmıyor sadece ilk açtığiım zaman oluyor.

yok mu yardım edecekler arkadaşlar

yok mu yardım edecek

bilgisayarı formatla-- ondan Önce işlemci ısılarına bak fazla ise reset atması normaldir fanlada da sorun olabilir

buldum ram den kaynaklanabilir ram'i bosalt kullandıgın programarı kaldır hardis te kullanmadıgı dosyaları sil belki sorununa çözüm gelebilir

kesinlikle ram veya harddiskten ben ram üzerinde duruyorum dedigim gibi ram i bosaltmak bazı programları kaldır bende vista kullanıyorum resmen Ram canavarı
o dedigin 1den 100e kadar dolan şeyde ram basaltımıdır
DEDİKLERİMİ YİNE DE DENE ARKADAŞIM

arkadasım hiç bir seyle ugrasma önce garantisi var ise direk götür servise eger format atmak isterlerse yani formatı parayla atmöak isterlerse sen at formatı..paran cebinde kalır.

Geri