Obama Erdoğan'ı azarladı iddiası!

zerkli

New member
Reaction score
0
faşizm uygulayandan uygulanana bulaşan bir hastalı
ABD’deki Yahudi medyası, ABD Başkanı Barack Obama’nın Beyaz Saray’daki görüşmede İsrail’e yönelik tavrından dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a tepki gösterdiğini öne sürdü.

ANKA

Yahudi haber ajansı Jewish Telegraphic Agency (JTA), “Başkan Obama, Türkiye’nin profiline zarar verdiğini söyleyerek Türk Başbakanını, kavgacı İsrail karşıtı söylemlerinden nedeniyle azarladı” iddiasında bulundu.

JTA’ya konuşan bir ABD yetkilisi, “Başkan, Başbakana, Türkiye’nin İsrail ile bağlarının yeniden tesis edilmesini bir öncelik haline getirmesi için baskı yaptı” savını da dile getirdi.JTA, “Obama İsrail konusunda Türk liderini azarladı” başlıklı haberinde “Başkan Obama, Türkiye’nin profiline zarar verdiğini söyleyerek Türk Başbakanını, kavgacı İsrail karşıtı söylemlerinden nedeniyle azarladı” iddiasına yer verdi. JTA şunları yazdı:“JTA’ya bir ABD yetkilisince yapılan açıklamada Başbakan Erdoğan ile buluşmasında Başkan, Başbakanına, İsrail karşıtı söylemlerinin, ülkesinin, geçmişte olduğu gibi konuda liderlik yapma kabiliyetinin erozyona uğramasına yol açtığını ifade ettiği belirtildi.

”Aynı yetkilinin, “Başkan, Başbakana, Türkiye’nin İsrail ile bağlarının yeniden tesis edilmesini bir öncelik haline getirmesi için baskı yaptı” dediğini de aktaran JTA, “Erdoğan, iki ülke arasındaki bağların tesis edildiği 1950 yıllarından bu yana hiçbir Türk liderinin yapmadığı kadar İsrail’e yönelik eleştirileri artırdı. Erdoğan, kış aylarındaki Gazze savaşı sırasında İsrail’i savaş suçları ile itham etti ve İran’ın nükleer programını savundu” görüşünü de dile getirdi.Erdoğan’ın Obama ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamalara dikkat çekildiği haberde “Erdoğan, Türkiye’nin bölgedeki barış arabulucu rolünü yeniden başlayacağını umduğunu söyledi. O rol, kısmen Türkiye-İsrail bağlarının bozulmasıyla erozyona uğradı” denildi.

Obama Erdoğan'ı azarladı iddiası!

eğer doğruysa karizmanın çizildiğinin resmidir.

Zaten Bi üLke SınırLarı İçinde AsLan KesiLiyor.. Edirne Dışına Çıktımı BöyLe Diger BaşbakanLarın Yanında eL Pençe Durup Bi GüzeL Azar İşitiyor Tayyip Bey...

erdogan'ın türkiye içindeki düsmanları bos durmuyor tabi.
bu kadar da kindar olunmaz ki canım. erdogan'ı deil azarlamak,
su an dünyada herkes kızdırmaya bile cekiniyor.

erdogan'ın türkiye içindeki düsmanları bos durmuyor tabi.
bu kadar da kindar olunmaz ki canım. erdogan'ı deil azarlamak,
su an dünyada herkes kızdırmaya bile cekiniyor.

dikkatini çektiyse bu haberi veren türk basını değil.

biraz dikattli okusaydın görürdün.

ve başbakandan bahsediliyo. ejderhadan değil.

ejderha mı? :D ne alaka yav ? :D

Devletimin sayın Başbakanı azarlandığı için çok üzüldüm,ağlayasım geldi içimden.
Neden Wanminute diyemedi acaba?

haberi veren yahudi medyasıymış. şaşırmamak lazım kuyruk acıları var davostan

gerçi kuyruk acısı olan sadece yahudiler değil onların içimizdeki taşeronları da rahatsız olmuş anlaşılan

yahudi gazetesine göre azarlandi oluyor normal yahudiler yazar
ama dün amerikayi salladi basbakan verdi veristirdi artik israile fazla takan yok olay bu

Erdoğan ı azarlayacak delikanlı geldi mi herhangi bi ülkenin başına ?
inanmam....

hadi be erdogan bastir kim tutar seni
avrupayada verdi agzinin payini dün gece ya istersiniz yada istemezsiniz
oley be oleyyy
simdi AB nin kici tutustu alman haberleri bile verdi hahahaha
yahudiyi dögmektense korkut derler bosuna dememisler bunu atalarimiz

saf saf konusmayın nette ya da gazetede okunan her habere ınanmayın!!! eger öle bi durum olsa avrupaya rest cekermıydı ????mantıklı dusunun bıras!!!!

Ben izledim izlemesem neyse yalanınızı yiyim sizin.Zaten aynı dili konuşmadıklarından höyyt demediler.Hatta aynı ayak üstüne attılar.Bu onların barışık olduğunu gösterir.Obama da Erdoğanda bir an bile birbirine sırt dönmediler.Basınla konuşurken bile...

helal be basbakana yine bitirdi olayi kimseye yüz vermedi ne düsündüyse söyledi

arkadslarnda dediği gibi okuduğunuz herşeye inanmayın.... ama gerçekten azarlicak bi durum olursa obama baba oğlu tayyibi azarlamaktanda beter eder.... vanmünit tezgahına inananların aklına şaşıyorum yemeyin böyle basit gaza getirici propogandaları bunlar babalarının akpye ögrettikleri ve uygulattıkları pskolojik hareketlerdir... düşünseniz ya tayyip akşam 10gibi vanmünit diyo gece yarısı türkiyeye geliyo hava alanında herkes 4x4lük olaya uygun şekilde hazırlanmış pankartlı bilmem neli karşılama yapılıyor varmı böyle bişey... nasıl ne zaman hazırladınız o kadar şeyi o saatte imkanı varmı böyle bişeyin

birebir aciklama yapildi zaten tartismaya gerek yok basbakan bilir isini

haberi veren yahudi medyasıymış. şaşırmamak lazım kuyruk acıları var davostan

gerçi kuyruk acısı olan sadece yahudiler değil onların içimizdeki taşeronları da rahatsız olmuş anlaşılan

bide buraya yahudi medyası yani yahudi sözcülüğü yapan ballandıra ballandıra sevev seve buraya taşıyan yazdıklarını savunan arkadaşları unutmamak lazım:durdurun

dikkatini çektiyse bu haberi veren türk basını değil.

biraz dikattli okusaydın görürdün.

ve başbakandan bahsediliyo. ejderhadan değil.

Senin de dikkatini çektiyse One Minute Olayını da yabancı medyadan çektiler Türk medyası.

Arkadaşım anladık yorum yapmaya çalışmışsın da yani...

MozoLe Miяach;4806735' Alıntı:
Zaten Bi üLke SınırLarı İçinde AsLan KesiLiyor.. Edirne Dışına Çıktımı BöyLe Diger BaşbakanLarın Yanında eL Pençe Durup Bi GüzeL Azar İşitiyor Tayyip Bey...

sen körsen iyi doktorlar tanıyorumm

Senin de dikkatini çektiyse One Minute Olayını da yabancı medyadan çektiler Türk medyası.

Arkadaşım anladık yorum yapmaya çalışmışsın da yani...

bence sen biraz dalgın izlemşsin van minüt olayını. çünkü davos görüşmelerini izlemeye giden bir dünya yerli medya vardı.

dikkatli izlemeni tavsiye ederim.

ayrıca başka konularda "kuyruk acısı" olanlar bana burda yahudi yalakası imasında bulunmasınlar. ben hümanist bir insanım. benim için yahudide, surinamlıda,yeni ginelide birdir.

sadece faşistler ayırırım.

dedimya insan seviyorum

hiç kimsenin ya da hiç bir grubun yalakası olmadık, olamayız.

br söz var bilir misiniz?

herkes karşısındakini kendi gibi zannedermiş.

ben herkesi hümanist görürüm, bazılarının da beni yalaka görmesi normal.

Geri