O parmak mahkemelik oluyor

tıesto

New member
Reaction score
0
O parmak mahkemelik oluyor

i94380_fener.jpg

Fanatik Gazetesi'nin, Fenerbahçe-Arsenal maçıyla ilgili olarak attığı başlığa tepkiler devam ediyor.

Gazetenin dünkü nüshasında birinci sayfadan Fenerbahçe-Arsenal maçında çekilmiş bir fotoğrafı yayınlanan Fenerbahçeli bayan taraftar Gülay Çetin, sarı lacivertli kulübe yazılı olarak başvurarak fotoğrafı çeken ve yayınlayan basın kuruluşunu kınadı.

Fenerbahçe Kulübü'ne kendi imzasıyla yazılı bir açıklama da gönderen Gülay Çetin'in bu yayımla ilgili hukuki yollara da başvuracağı bildirildi.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde konuyla ilgili olarak yer alan açıklama şöyle:

"Fanatik Gazetesi'nin 22 Ekim 2008 sayılı nüshasında, birinci sayfadan Fenerbahçe-Arsenal maçında çekilmiş bir fotoğrafı yayınlanan taraftarımız Gülay Çetin, kulübümüze yazılı başvurarak fotoğrafı çeken ve yayınlayan basın kuruluşu kınadı. Kulübümüze kendi imzasıyla yazılı bir açıklama da gönderen Gülay Çetin, bu yayımla ilgili hukuki yollarda başvuracağını bildirdi. Taraftarımız Gülay Çetin'in yazımlı açıklaması aynen şöyledir:

"Sayın Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetimine,

22.10.2008 tarihinde Fanatik isimli spor gazetesinin manşetinde oldukça çirkin diye tabir edeceğimiz bir başlık atılmış olup iznim olmadan maç sırasında çekilmiş fotoğrafım gazeteye ön sayfadan konulmuştur. Bu hareketleriyle hem kulübüm, hem takımım, hem de taraftarlarımıza yönelik oldukça aşağılayıcı ve hakaret vari bir yol izlenmiştir.

İznim dışında çekilmiş ve gazeteye konmuş olan resminin kesinlikle ne Fenerbahçe taraftarına, ne Takımıma, ne Yönetim Kuruluna, ne Başkanıma ne de Teknik Heyete yönelik olmadığını belirtmek isterim. Yaptıkları saldırılar kendilerinin ne kadar insanlıklarından ödün vereceklerinin en güzel göstergesi. Maç sırasında gelişen ortamdan dolayı sinirlerime hakim olamadan yapmış olduğum bu hareketi çekerek beni hem kendi kulübüm ve taraftarlarımın önünde hem de ailem ve tanıdığım insanların önünde rencide edici bir şekilde kullanan sözkonusu gazete ve yazı işlerini kınıyorum ve haklarında bizzat ve kulübüm dahilinde hukuki prosedürü başlatacağımı belirtmek isterim.

Düşmanlıklarını her fırsatta dile getirmekten kaçınmayan ve özgürlükten bahseden bir basın kuruluşunun, insanların özel ve sosyal özgürlüğüne müdahale etmeleri, insanda özgürlük kavramının kime ve neye göre belirlendiği sorusunu akıllara getiriyor. Bilinçsiz bir şekilde kullanılmış olan bu resimle beni kendi kulübüm ve taraftarlarım, ailem ve sosyal hayatım üzerinde madden ve manen ne kadar güç durumda bıraktıklarının bir şekilde kendilerine anlatılması gerek.

Bu ismi lazım değil gazetenin attığı manşetle benim resmimi koyarak ortaya çıkardıkları oldukça seviyesiz ve çirkin denen durumdan dolayı ben ne taraftarlığımdan ne de FENERBAHÇELİ olmaktan utanıyorum, utanmayacağım da ve yarın yine maça gideceğim, takımımı destekleyeceğim. Bizim taraftarlığımız sizin çirkin emellerinize olmayacak kutsaldır. Asıl utanması gereken insani vasıflara sahiplerse bu fotoyu çeken Ali Kemertaş ve çirkin başlığı atan ve yayımlayandır. Basın Konseyi de umarım bu duruma sessiz kalmaz ve olayın ne denli çirkin boyutlara gelebileceğini anlayarak gereken tedbirleri alırlar.

Kulübümden ve Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'dan, taraftarlarımızdan böyle çirkin bir şeye alet edildiğim için özür dilerim. Saygılarımla.

Gülay Çetin
Fenerbahçe Taraftarı

Her ne kadar kim için yapılırsa yapılsın yaptığı hareket çirkin olmakla birlikte hatasını
anlayıp yaptığı açıklamayla birlikte doğru olanı yapmış aferim bu kıza bilgi için tşk.

tebrikler bu kıza. Ben de fanatik gazatesi aldığımda demiştim "ayıp lan" demiştim "kızı niye teşhir ediyosunuz bari yüzünü kapatın".

taraftar herzaman haklıdır tabi ahlaklı olmak dahada haklı kılar insanı.Olabilir cahilliğine vermek lazım...Biz taraftar olarak kimlere katlanıyoruz.Yöneticilerde bunlarad katlansın birazzzzzzzzzzz

Geri