O`na dair hersey..

Zeytin

Zeytin&Limon
Reaction score
0
Hep boyle gecelerdemi yazmak ister insan? Yaninda herkesin oldugunu bilmek ama yalniz olmak. Yalnizligin suregeldigi bir zaman diliminde isyankar bakislarla gelecege bakmak.

Bugun birseyi farkettim sevgili. Seni kaybetmek nefes alamamak gibi birsey. Seni kaybetmeyi dusunmek bile bu kadar aci veriyorsa kaybettigimde olacaklari hayal bile edemiyor bu aklim. Nacizane kaliyor fikirlerim ilk defa. Cozum uretemiyor beynim durdu sanirim.

A$k zamani durdurdu..

Ilk tanismamizi hatirladim sevgili guldum biraz... mutlu oldugumu sanmistim ki icim burkuldu birden. Korkuyorum sevgili korkuyorum. Sacinin teline ruzgar degecek incileceksin diye korkuyorum. Elimde olsa sana kalkan olacak / olmaya hazir bir bedenim ve ona onderlik edecek bir kalbim var. Ama korkuyorum.

Dua ediyorum Allah`a belki gorur duyar beni diye umutsuzca.. Ama tek dayanagim sevgili.. Tek carem bu sanirim. Seni once Allah`a sonra sana emanet ediyorum..

Hayatimda gecirdigim en berbat gecenin sabahinda yanimda sen ol istedim.. Kollarimda uyanmani bana hepsinin bir ruya oldugnu soylemeni gulup gecmeyi o kadar cok istiyorum ki.. Biliyorum ama ne care yasanan yasandi..

Sanirim suan orada yagmur yagiyor sevgili. Sen mutlu oluyorsun belkide. Ah bir bilsen.. Melekler agliyor sevgili halime.. Melekler..

Birgun hepsi sona erecek belkide.. Belkide bu satirlara bakip gulecegiz.. Cocuklarimiz olacak hepsi bizden yetiskin.. Biz hep cocuk kalacagiz belkide.. Dogru olan bu galiba..

Satirlara son veriyorum sevgili.. Murekkebim bitti affet n`olur.. Gozyaslarim bu kadar dayanabildi yazmaya..

Seni cok seviyorum sevgili.. cok seviyorum..

o kadar güzel ki..ben hiç bi şeydn korkmuyorum aşkım..hemde hiç bi şeyden..yanımda her zaman için senin olduğunu bilmek..senli hayaller kurmak..senli geleceğe bakmak..inan bana korkularımı azaltmaya yetio..hiç bırakma beni olur mu..ben daima seninim ve daima senin olucm...

o kadar güzel ki..ben hiç bi şeydn korkmuyorum aşkım..hemde hiç bi şeyden..yanımda her zaman için senin olduğunu bilmek..senli hayaller kurmak..senli geleceğe bakmak..inan bana korkularımı azaltmaya yetio..hiç bırakma beni olur mu..ben daima seninim ve daima senin olucm...

Bundan rahatsizlik duyanlar var biliyorum askim.. Ama dedigim gibi.. benimdin benimsin benim olacaksin.. Olene kadar..

Biz çıkalım istiyorsanız Çağlar abi :p
Şu iki aşığı yalnız bırakalım :aşk

umarım rahatsız etmıyoruz hemşom :D edersek soleyın cıkıs butonuna tıklayalım :D

Geri