O Güzel Yürek Benle

FiLaMaN

New member
Reaction score
0
Sonbahardı seninle karşılaşmam, o herkese rehavet ama bana güzelliği getiren bahar. Şimdilerde sensizim ama çektiğim acılar boş değil sevdiceğim, biliyorum o güzel yürek benle, benimde seninle dolu olduğum gibi. Ah bitanem nerde yaptım hatayı bendeki duygusallık mı bitmişti yoksa sendeki sabır mı? Ah hüznümün gülen yüzü; dostum, sevdiceğim, birtanem, canım, aşkım, yavrucuğum var mıydı kanunlarımızda böyle ayrılmak, sevgiliyi yalnız bir başına bırakmak , biçare koşuşturmaktayım sevgimi umudumu kurtarmak adına ama; tutsak etmişler bizi manasız amaçsız yaşantılara, ellerim tutsak sana dokunamam ki, dillerim tutsak senle konuşamam ki, gözlerim tutsak sana bakamam ki , hayalleri tutsak ettiler seni düşünemez oldum. Ah görür gözüm varlığımın sebebi sende gitme bu yürekten.
Dayanacak gücü kalmadı sonbaharda savrulan yapraklar gibi yokolup gidecek seni severken…Oysa biz gerçekleşsin diye kurmamışmıydık o güzelim düşleri. Ah sevdiceğim sende savurma böyle dayanamayabilir bu yürek, eskisi kadar sağlam değil artık istemeden de olsa seni bırakıp gidebilir. Ama şunu hiç unutma bebeğim seni ben canımdan öte, seni sen olduğun için sevmiştim… Yüreğimin herhangi bir noktasında gurur olmamıştır, özellikle sana duyduğum hislerde. En pervasız duygularımla tüm çıplaklığımla dolamıştım kollarımı, yok gurur deyip birde sen sokma hançeri kaldırmaz ikinci bir yarayı bu yürek. Sevmesinler beni eğer seven sen değilsen,tutmasın kimse ellerimden tutan sen değilsen, bakmasın kimse gözlerime bakan sen değilsen. Benim için bir şeyler bitmedi daha hala ihtiyacım var sana.Uzattım ellerimi sevgili gerisi sana kalmış ister tutarsın istersen……bunu yazamayacağım çok üzgünüm hem de çok üzgünüm sevgili
:cool: :goz: :ter: :mad:

eline sağlık arkadaşım. sana mı aıt?

Evet bana ait beğenmiş olmanıza sevindim okuduğunuz için ben teşekkür ederim.

Gururun olmadıgı sevgilere Allah bir ömür boyu Yaşam Şansı versin,
"Gurur bir ilişkinin kan emici düşmanı"
Yüreğine sağlık

eline - yüreğine sağlık....

Geri