O Da Bir Cumhurbaşkanı

undead5858

New member
Reaction score
0
İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad

300ab0w.jpg

2nk0xgw.jpg

kcauyu.jpg

286v61j.jpg

osg0w0.jpg

2ldkdw6.jpg

1072aom.jpg

30wmm10.jpg

vqtzt3.jpg

2s1oy9i.jpg

bunu bende biliyordum hatta Türkiyeden giden bir gazeteciye odasında lazım olunca masasından tükenmez kalem uzatmış bu derece de mütevazi :saskin

Entellektühell' e Taşındı...

cumhur başkanı, başbakan, vali, kaymakam ve ya herhangi bir yönetici olsun ilk önce insan olduğunu unutmaması gerekiyor bence. bir görev verildiğinde burnuna mızrakla bir şeylerin yetişmiyor olması mı yöneticilik, millete yukardan bakıp aşağılamak mı, sen benim kim olduğumu biliyor musun edasıyla dolaşmak mı?

bence ahmedinejat gerçek bir yönetici. halk olmasa kendisinin varlığının da bir önemi olmadığının bilincinde ve halkıyla her zaman iç içe.

helal olsun valla. Amerika yı da dize getirir Avrupa yı da valla. Bizde de böle yöneticiler olsa şu an ahh ahh.(Gerçi Ata yı tercih ederim ama bu da yeter)

Resımlerde goruldugu gıbı degıl,gercekten saygıyı hakeden bır kişilik.
Umarım ezılmez.

İş için şehir şehir ilçe ilçe dolaştıgım zamanların birinde yine bi esnaf müşterimizin dükkanındaydık, içeri çizmeli üstü başı toz içinde zannımca az ilerdeki yol çalışmasında çalışan biri girdi, dükkan sahibi adama çok hürmet ediordu, şaşırdım sanırım bi akrabası olmalı diye düşündüm, mrb mrb dan sonra sordugumuzda o kişinin o ilçenin belediye başkanı oldugunu öğrendik ve adeta şok olduk. Sen başkansın ne işin var senin bu işlerde dediğimizde bende o belediyenin maaşlı işcisiyim bazen böyle boş zamanım oluyor aldıgım paranın hakkını vermem lazım dedi.

Bu adamdada bunu görüyorum, mütevaziliğine hayranım istese arap liderler gibi krallar gibi yaşayabilirdi ama yaşamıyor.

Geri