O Artık Yolcu

HeLLFire!

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Beklenen patlamayı bir türlü yapamayan Matias Delgado´yla sezon sonunda yollar ayrılıyor

18_254872_17FAN15DELGADO.jpg

Önce 10 numara teslim edildi, daha sonra kaptanlık pazubandı verildi... Basel’den büyük umutlarla transfer edilen Arjantinli futbolcu bir türlü bekleneni veremedi, patlamayı yapamadı ve hayal kırıklığı yarattı. Sürekli sakatlıklarla boğuşan Tangocu’nun rahatsızlığı nedeniyle sezonu kapatması bardağı taşıran son damla oldu. Devre arasında bonservisi Ülker’den alınan Delgado’nun sezon sonunda gönderileceği öğrenildi.

Sponsor desteğiyle...

Şampiyonlar Ligi’nde daha diri ve Devler Ligi tecrübesi bulunan bir 10 numara arayışı içerisine giren Beşiktaş’ta Delgado’yla yolların ayrılması kesinleşti. Sezon başında, ‘İspanya’dan teklif var’ diyerek yıllık kazancını 2.2 milyon Euro’ya yükselten Tangocu’nun gerekirse kiralık olarak yollanacağı belirtildi. Beşiktaş’ın yeni 10 numarası için yine Ülker’den destek alacağı ve Başkan’ın da bu transfer için kesenin ağzını açacağı dile getirildi.

Fanatik

Umarim gercektir 10 numarayi verdik kaptanligi verdik ama ic bisey yapmiyor
takima yeni gelen 33luk Yusuf bundan 10 kat daha iyi

Yusuf böyle devam ederse Beşiktaş'ın hatta Türkiye'nin 10Numarası olur bence ...

Gitmesı Besıktas ım adına Kaldıgı sure boyunca yaptıklarından daha da faydalı olacaktır... Sezon bıter bıtmez ilk iş gıtmelı. Daha verımlı bır 10 numara alınmalı

Ben takımda en çok delgadoya güveniyodum ama nedense bir türlü toparlayamadı kendini ameliyettan sonra. sık sık da sakatlanmaya başladı. ligin başında oyn adığı gibi değil artık. bence çok yetenekli ama Beşiktaşımın 10 numarasını ve kaptanlığını kaldıramadı. kaptanlığı alsan bu sefer de küsüyo. teklifleri değerlendirip gönderelim. daha iyi bi 10 numara alabiliriz.

bence harika bi gelişme elbette ki gitmeli zaten bunu sürekli söylüyorum. adamın aldığı ücrete bakın, yapılan güzellik ve kolaylıklara bakın ve bir de oynadığı futbola yaptığı katkıya bakın. gönderilmekte geç bile kalındı..italyadan teklif varmış yok ispanyadan teklif varmışş. italyan defans anlayışı seni ezer kırar be çıktırıldım delgado bey.. yusuf'u gör de azcık feyz al gideceğin takımda bari faydan olsun.

Son 2 Maçta Yoktu ...

Takımın Onu Aradığı Da Söylenemez O Maçlarda...

Gitmesi Takımımız İçin Daha Verimli Olacaktır ...

ßiLiyorum Çoqunuz Karşı Çıkacaksınız Ama Inadına Pes Etmeden MücadeLe Edip Matias DeLqadoyu KazanaßıLırız Tekrardan... ßen Ondan HaLa ÜmitLiyim..

aynen katılıyorum sana bi kere formayı güzel taşıyo ikinci yarı başındaki sakatlıktan beri baya düşüşte o zamana kadar iyiydi ben sabır gerektiğini düşünüyorum
delgado iyi topcu aga oynadığı zaman neler yaptığı herkes biliyo biraz daha kendine güvenmeli ve iyi motive edilmeli sakatıktan dolayı sorunlarıda olabilir
bkz. bobo sabretii mustafa hocamız tıkır tıkır tıkıyo valla oyle boyle atıyo adam golcu havası var

ßende Senın DedıkLerıne KatıLıyorum Harfı Harfıne... Daha Çok Özen GösteriLip ßiraz Daha Öz Güven AşıLadın Mı Tamamdır..Zaten Tekniqin KraLı Var Adamda.. İnadına Matias DeLqado.. (=

kumaşının kaliteli olduğu inkar edilemez..ama saman alevi gibi bi yanıp bi sönüyor..istikrarlı futbolcu lazım bize..

FB ye yollayın bizde oynar bu topçu...))
bir arkadaş yusuf türkiyenin 10 numarsaSI olur demiş ama artık oynasada 1 yıl oynar 2 sene koşmaz o..

Sakatlanması Beşiktaş için şans oldu.

Geri