nvidia karşısında atinin kalitesi tartışılmaz

akifb

New member
Reaction score
0
DXcompare1253885859.jpg

Windows Vista'da DirectX 11

Microsoft'un Windows 7'si ile beraber resmen yayınlanacak olan DirectX 11, yalnızca bu işletim sistemine özel olmayacak. Zira yapımcılar tarafından yapılan bu sevindirici açıklamaya göre, Windows Vista kullanıcıları da DirectX yazılımın yeni sürümünü kullanabilecek.Ancak bunun için, biraz beklemek gerekiyor. Zira DX11 sadece, Windows Vista Service Pack 3 (SP3) ile beraber kullanılabilir olacak. Maalesef takvim yaprakları da, henüz SP3'ün yayınlanma tarihini işaret etmiyor. Bu yüzden DX11'e kavuşmak için ilk etapta Windows 7 işletim sistemi şart. Vista sahipleri ise, yeni yazılımın getirdiği teknolojiler için güncellemeye ihtiyaç duyuyor. Peki DirectX 11'de neler var?

ne directx 10.1 kartları çıkardı nede directx 11 i gereksiz gören nvidia neresi kaliteli anlamadım atinin kalitesi tartışılmaz
bakın iki ayrı link

http://shiftdelete.net/directx-10.1-onemli-degil-13305.html

http://shiftdelete.net/directx-11-cok-onemli-degil-14572.html

farkı siz görün

görüşüne katılıyorum ama hd 2600 kartla resident evil oynayamadınmı insanın siniri bozuluyor ki benden hada iyi ati karta sahip bircok kişi de benim sorunumu yasıyor...

şimdi verdiğin resimlerdeki adamlar aynı olsaydı belki bişey görebilirdik... fakat farklı adamlar olduğu için bir yorum yapmak cok zor...

directx11 de adamın sakalları çok gerçekçi farkı datayda
bu teknolojiyi nvidia gereksiz bulmuş tartışılır

nvidia her zaman basarrr.

atının nvdıa kalıtesıne ulasması ııcn daha cok ekmek yemesı gerek :)

ati chipset ve yonga olarak nvidianın çok önünde ama birde driver yazmayı bilseler.şunuda demek istiyorum.nvidianın sponsor olduğu oyunları rahatlıkla ati serileriyle oynayabilirsin ama atinin sponsor olduklarında nvidia performans vermiyor.

Nvidia programsal olarak önde Ati adam gibi bi driver çıkaramıyor çıkarması zaman alıyor oyunlar daha çıkmadan Nvidia ya uygun yapılıyor. Ati donanımsal olarak iyi ama kapsiteyi tam yayamıyor. Yeni teknolojiye Ati daha hızlı giriyo aynı zamanda kullanıcı dostu Pek beni ilgilendirmesede eski pc si olanlar için agp kart üretiyo Nvidia directx 10.1 e bile geçmedi ne gerek var diye Aynı gpu yu farklı model isimleriyle farklı hızlarla millete yediren bi Nvidia var. İlk ekran kartı değişimde Ati ye geçcem

Nvidia programsal olarak önde Ati adam gibi bi driver çıkaramıyor çıkarması zaman alıyor oyunlar daha çıkmadan Nvidia ya uygun yapılıyor. Ati donanımsal olarak iyi ama kapsiteyi tam yayamıyor. Yeni teknolojiye Ati daha hızlı giriyo aynı zamanda kullanıcı dostu Pek beni ilgilendirmesede eski pc si olanlar için agp kart üretiyo Nvidia directx 10.1 e bile geçmedi ne gerek var diye Aynı gpu yu farklı model isimleriyle farklı hızlarla millete yediren bi Nvidia var. İlk ekran kartı değişimde Ati ye geçcem

ilk opengl3 desteğini ati çıkarttı catallistin kalitesi

Geri