Nvidia GeForce 9300M GS Ekran kartı için en iyi ayar???

mamutow

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba. Casper nirvana dizüstü bilgisayarımda Nvidia GeForce 9300M GS ekran kartı var. Ancak format attıktan sonra en güncel driver'ı yükledim ama ince ayar yapamadım. En iyi ayarını da çok araştırdım ama doğru dürüst birşeylerde bulamadım. Overclock da yapmak istemiyorum. Garantisi de bitti başıma iş açarım ne olur ne olmaz diye. O yüzden bu ekran kartını kullanan yada bilgisi olanlar varsa yardım ederlerse çok sevinirim. Çünkü oyunlarda gözle görülür bi performans düşüklüğü oldu. Şimdiden yardımlarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim..

Nvidia GrafikKARTI ayarlari ni degistirmek icin Nvidia Inspector programini asagidaki linkden indirmek suretiyle yapabilirsiniz, fan ayari POVER vs,, Özellikle ISI ayarini dikkatli yapmanizi öneririm aksi takdirde baska sorunlarla da karsilabilirsiniz, sorumluluk size aitdir, kolay gelsin hayirli forumlar dilerim
http://download.orbmu2k.de/files/nvidiaInspector.zip

arkadaşlar benım bilgisayarım casper nirvana ekran kartı nıvıdıa 9300m gs dir ben bır tır oyununu acmaya calısıyorum tıklıyorum grafiken card diyo bide direct 3d diyo ne yapmam lazım lütfen yardımmm

ıdeal cozum oyun ıcın dikey senk bıkere mutlaka kapalı yap fps den dolayı performans ıstıyorsan gelişmiş 3d ayarlarını kullan

arkadaşlar benım bilgisayarım casper nirvana ekran kartı nıvıdıa 9300m gs dir ben bır tır oyununu acmaya calısıyorum tıklıyorum grafiken card diyo bide direct 3d diyo ne yapmam lazım lütfen yardımmm

ilk olarak ekran kartının güncel sürücüsünü sitesinden indirip yükle daha sonrada direct x9 indirip kur ondan sonra oyun oyna

Geri