Öncelikle ekran kartınızın nvidia'nın hangi sürümü ve serisi olduğunu bilmeniz lazım. Ben hemen size bir yol sunayım.
Başlat --> Çalıştır açın. Buraya dxdiag yazıp tamama tıklayın. Daha sonra yukarıda ki sekmelerden Ekran seçeneğine tıklayın. Ekran kartınızın bilgileri önünüze gelecek
Devam edelim...
Şimdi Yapmanız Gereken Linke Tıklayıp nvidia web sayfasında ki download alanına yönlenmek...
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
şimdi linke tıkladıktan sonra karşımıza çıkan ekranda ilk önce;
Product Type --------> Ekran Kartımızın Türü
Product Series -------> Ekran Kartımızın Serisi
Operating System --> Bilgisayarımızın Sistemi (XP, Vista, Linux...)
Language -------------> Dil (Türkçe yok İngilizce Seçiyoruz. Zaten Deafult Seçili. Ellemeyin Orayı)
Sonra Search butonuna tıklıyoruz. Site bize ekran kartımızın güncellemesini buluyor ve bizi başka bir sayfaya yönlendiriyor.
Bu sayfada I have read and agree to the terms and conditions of the NVIDIA Software License Agreement. (lisans sözleşmesini kabul ediyorum anlamına geliyor) yazısının yanında ki kutuya tıklıyoruz ve işaretliyoruz.
Daha sonra Download Now diyoruz ve ilgili kurulum dosyasını yüklüyoruz.
(Önümüze bi pencere gelir. All Fields Required yazar.. doldurmanıza gerek yoktur. Yani zorunlu değildir)
Ve indirdiğimiz güncelleme dosyasını çalıştırıp kuralım. İşte bu kadar
Konu bana ayittir. Alıntı değildir...
İyi forumlar...
Başlat --> Çalıştır açın. Buraya dxdiag yazıp tamama tıklayın. Daha sonra yukarıda ki sekmelerden Ekran seçeneğine tıklayın. Ekran kartınızın bilgileri önünüze gelecek
Devam edelim...
Şimdi Yapmanız Gereken Linke Tıklayıp nvidia web sayfasında ki download alanına yönlenmek...
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
şimdi linke tıkladıktan sonra karşımıza çıkan ekranda ilk önce;
Product Type --------> Ekran Kartımızın Türü
Product Series -------> Ekran Kartımızın Serisi
Operating System --> Bilgisayarımızın Sistemi (XP, Vista, Linux...)
Language -------------> Dil (Türkçe yok İngilizce Seçiyoruz. Zaten Deafult Seçili. Ellemeyin Orayı)
Sonra Search butonuna tıklıyoruz. Site bize ekran kartımızın güncellemesini buluyor ve bizi başka bir sayfaya yönlendiriyor.
Bu sayfada I have read and agree to the terms and conditions of the NVIDIA Software License Agreement. (lisans sözleşmesini kabul ediyorum anlamına geliyor) yazısının yanında ki kutuya tıklıyoruz ve işaretliyoruz.
Daha sonra Download Now diyoruz ve ilgili kurulum dosyasını yüklüyoruz.
(Önümüze bi pencere gelir. All Fields Required yazar.. doldurmanıza gerek yoktur. Yani zorunlu değildir)
Ve indirdiğimiz güncelleme dosyasını çalıştırıp kuralım. İşte bu kadar
Konu bana ayittir. Alıntı değildir...
İyi forumlar...