nvidia driver sorunu

Mahokan

New member
Reaction score
0
arkadaslar yanlislikla eski bir driver kurdum ama simdi bu driveri silmek istiyorum ama kaldiramadim( rundll32.exe \c:\windows\system32\nvcpl.dll,nvstarup) nasil kaldirabilirim yardimlariniz icin simdiden tesekkürler!

Başlat / çalıştır / msconfig / enter yaparak sistem yapılandırma ayarlarına girin. "Başlangıç" sekmesinde aşağıdaki satırların işaretlerini kaldırın.

RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvCpl.dll,NvStartup
RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NVMCTRAY.DLL,NvTaskbarInit

Uygula ve tamam tuşlarına bastıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Sorun ortadan kalkacaktır...

Kolay gelsin...

Başlat / çalıştır / msconfig / enter yaparak sistem yapılandırma ayarlarına girin. "Başlangıç" sekmesinde aşağıdaki satırların işaretlerini kaldırın.

RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NvCpl.dll,NvStartup
RUNDLL32.EXE C:\WINDOWS\System32\NVMCTRAY.DLL,NvTaskbarInit

Uygula ve tamam tuşlarına bastıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Sorun ortadan kalkacaktır...

Kolay gelsin...

Yardimin icin tesekkürler ama Msconfig den bu sorunu asamadim cünki ben tamamen silmek istiyordum!Ama sorunumu hallettim regedit ayarlarindan bu dll. leri kaldirdim sonra system32 den arattirdim bulduklarimida kaldirdim en son prg.ekl.kaldirdan driveri sildim!reset attim driveri tekrar yükledim oldu!Yinede cevabin icin tesekkürler!

Geri