nutuk ve yorumlarınız

apocalyps

Devrimci Genç
Reaction score
0
arkadaşlar bu yazacağım konu siyasi içerikli değildir sadece hayret ettiğim bi konu kaç kişiye sorduysa m atatürkün nutukunu okudunuz mu die yok dedi okuma gereği hissettin mi die sordum yine yok dediler ilerde ölesine de olsa da okumayı düşünüyormusun die sordum hayır dedi ve çoğu en sonunda şu lafı yüzüme patlattılar banane atatürkten ben zaten atatürkçü değilim adam orda kendini övmüş nie okiim. arkadaşlar yorumlarınızı bekliorum

peki sen nutuk`u hic okudun mu bastan sona?

bende iki cilt olarak war, yillar once okumayi denemistim, biraz okudum sonra kaldi, dewami gelmeyen birsey,

gazetelerin sadece spor we magazin sayfalarini okuyan bir toplumuz, insanlarin nutuk gibi bir eseri okumamasi yada buna ilgi gostermemesi de dogal birsey, bunu yadirgamaman lazim

Nutuk okunmalı tabiiki yakın tarihimizi anlatıyor işte daha ne...

dostum lisede milli guvenlik hocasi bize bu kitabi aldirmisti alana sozluden 100 verecem diye almayana sifir tabiki bende aldim ve 10.50 ytl para bayildim aldim almasina okumayada calistim ama okuyamadim zate o kitabi okumak icin belli bi kitap okuma birikimine sahip olmak gerekir o kitap rafimi suslemekten ote gecmedi gececeginide sanmiyorum ne yalan soliyim o verdigim paraya hala aciyorum cunki cogu arkadaslar uyaniklik yapip arkadaslarin hocaya imzalattigi kitabi ne yapip edip benim diye yutturmustu ben o parayi ver dim ya hala aciyom nese
SAYGILAR......

bence bu konuyu bu şekilde açman dogru değil diye düşünüyorum açmandaki amaç neydi onuda anlamadım ama ...

konunun amacını anlamadım ... ama okunup okunmadıgını soruyorsan ben okudum arkadasım .. lisedeydım ozamanlar mıllıyet gazetesı bellı bır kupon karsılıgında vermıstı .. tamam kabul edıyorum okuması zor oldu ama kesınlıkle okunması gerektıgıne ınanıyorum.

arkadaşlar amaç olarak belirtebileceğin bişe yok bunu sadece şu son zamanda çok sık yaşadım ondan merak ettim ayrıca okudum nutuku okumakta lazım buna inanıorum bir türk evladının milli mücadeleyi tam anlamıyla benimseyebilmesi için gerekli bir eser

Geri