Nuri Real'de

>ahm@t<

>HayalperesT
Altın Üye
Reaction score
0
Milli oyuncu Nuri, Real Madrid'e transfer oldu. Resmi duyuru, Pazartesi günü yapılacak
Almanya'da şampiyonluğa ulaşan Borussia Dortmund, Nuri Şahin'in Real Madrid'e transfer olduğunu resmen açıklayacak.

Nurnberg'ten bir başka Türk oyuncu İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katan Dortmund'da, milli oyuncunun menajeri Reza Fazeli'yle birlikte yöneticilerPazartesi günü düzenlenecek basın toplantısıyla Nuri'nin Real Madrid'e transferini duyuracak.

Dortmund bölgesinin gazetesi Ruhr Nachrichten transferin sonuçlandığını yazarken, Borussia Dortmund'un sportif direktörü Michael Zorc da, "Nuri artık bizim oyuncumuz değil" dedi.

Ekli dosyalar

• nurişahin.jpg
    nurişahin.jpg
    21.2 KB · Görüntüleme: 1,238
yakışır real madrid türklerle doluyor :D

umarım başarı bir sezon geçirir türkiyeyi temsilen

kaç tane türk varki bi nuri işte.Sen mesutu geç damarlarında akan kanı parayla sattı o.bak nuride reale gidio meşur olmak için özünü inkara gerek yokmuş demekki.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama Fatih Terim'in Mesut konusunda büyük bir hatası olduğunu söylemişlerdi bir programda. Katılmamak elde değil futbolcuyla ilgilenmezsen kendini çok üstün görüp görüşmezsen futbolcuyu başkaları sahiplenir o da kendisine açılan kollara gider. Yaptığı doğru bişey değil kendi vatanının takımında oynaması gerek ama Fatih Terim'in bunda katkısı büyük. Mourinho Mesut'un üstüne çok düşüyor milli takım maçlarını izleyip maçtan sonra arayıp performansını kutluyor. Bence yeterince ilgilenmediler diğer onlarca Türk asıllı yabancı takımlarda oynayan futbolcuları. Terim belki takımı iyi motive ediyordu ama oyuncularıda takıma katmasını becerseydi keşke. Yinede yaptığı doğru değil sonucta takımında Terim için değil vatanı için oynayacaktı.

hacı ırk kök kimse onu dedim ben tamam bukadar gelmeyin üzerime (:)

Geri