Nuri Ergin'den KurtLar Vadisi'ne tehdit!

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Nuri Ergin'den Kurtlar Vadisi'ne tehdit!

"Sizin kellenizi alacağım. Basın mensupları bunu bir yere yazsın"

2v8recj.jpg

Kamuoyunda "Nuriş Kardeşler" olarak tanınan Nuri Ergin ve kardeşi Vedat Ergin'in yargılanmasına devam ediliyor. Adliyeye getirilen Nuri Ergin, "Kurtlar Vadisi" adlı dizinin yapımcılarını ölümle tehdit etti.

zlx8ae.jpg

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek duruşma öncesi sanıklar Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Tutuklu bulundukları cezaevlerinden adliyeye getirilen sanıklardan Nuri Ergin adliyeye girerken, "Kurtlar Vadisi dizi yapımcılarına söyleyin en kısa zamanda iki ağabey kardeşin kellesini alacağım. Size söz basın mensupları bunu bir yere yazsınlar" diyerek dizinin yapımcılarına tehditte bulundu.
Önümüzdeki dakikalarda başlayacak olan duruşmada savunmaların ardından karar çıkması bekleniyor.

Kaynak

K.V.P BöLümünde VeriLdi.

Müebbet bile yeseler hala güçlü olduklarını göstermek için böyle bir şey yapabilirler.

Arkadaşlar Komik Falan Diyorsunuz Ama Bu Adamların İcrattlarını Bilenler Bilir. Belki REklam Yapıyor Ama Dediklerini Uygulayan Bi Tip Bunlar. Bu Kadar Büyük Konuşması Hata Belki Ama.
Bundan 6-7 Sene Önce Bizim Burdaki Cezaevinde İsyan Cıkardı Koca Uşak Altüst Oldu Hic Unutmam. 15-20 Kişi İsyan Vasıtasıyla Kaçarken Tellerde PArçalandı. Nuriş 4 Gardiyanın Kulaklarını Kesti İyi Bilirim Kendilerini :) Ama Sanmıyorum ŞAŞMAZ'lara Bişi Yapacagını

En Meşhur Sözü : AKILLI OL SENİ MERMİ MANYAĞI YAPARIM ...

nuris kim be,kendi kendine prim yapmak isteyen lavugun biri,reklam kokan hareketler:)

Sanırım derin bir alaka var ama bunu hiç bir zaman öğrenemiyeniliris :)

arkadaşlar saçmalamayın adam harbiden derin bi adam ne lavuğu ne raconu bu adam öyle iki mafyanın arkasındaki çakal değil harbiden ben olsam can güvenliğim risk altında diyip polisten yardım isterdim

havlayan köpek ıssırmaz

:D:D arkadaşlar Siz bunları Sokak Köşelerinde Takılan Pskolarla Karıştırdınız heralde.Bu adamlar Niye Raci Şaşmaz Ve Necati Şaşmaza SAvaş açtılar Çünki Kurtlar Vadisi Dizisinde Cerrahpaşalı Kardeşler Aslında Kasımpaşalı Ergin Kardeşlerdir Şuan Haberini okuduğunuz Kişi.Filmde Güya Kardeşinin Kafasını Kesiyorlar ya Buda ona atlatdı heralde.Ama Boş bi adam deyil Yani

tam bir cehalet örneqi :goz:

Bazıları Nurişi tanımıyor. Gerçek Kurtlar Vadisi onun dünyası. Ağzından çıkan her sözü ciddiye almalı polis zira k.v.p yalan olucak. Demedi deme İbrahim

Geri