Nuray Bezirgan ağız değiştirdi :)

« ß@Dß®¥ »

Øяg¥ αηGєℓ
Reaction score
0
Katıldığı televizyon programındaki sözleriyle Atatürk’e hakaret ettiği ileri sürülen Nuray Bezirgan hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturmanın arkasından Hilal TV'ye konuşan Bezirgan ise adeta ağız değiştirdi.

Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığınca açılan soruşturmanın, 5816 sayılı "Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkında Kanun"un 2. maddesi uyarınca başlatıldığı ve Basın Savcılığınca yürütüleceği öğrenildi.

SÖZLERİM ÇARPITILDI

Hilal TV Haber Müdürü Gazeteci Arzu Erdoğral’a demeç veren Nuray Bezirgan Atatürk düşmanı olmadığını ve sözlerinin çarpıtıldığını söyledi. "

"ATATÜRK DÜŞMANI DEĞİLİM"

Benim daha önce Kanada’da olduğum yeni ortaya çıkmış gibi davranılması hayret verici… Atatürk düşmanı değilim. Altaylı ısrarla sordu “Fikirlerim uyuşmadığı için sevmiyorum” dedim. Düşmanlık demek çok yanlış…

Humeyni’yi seviyorum cümlesi de tamamen çarptırıldı. “Şah’ın zulümlerine karşı başkaldırı olduğu için, iyiyi hakim kılmak kötüyü ortadan kaldırmak için sadece liderlik vasfını seviyorum” dedim

"NASIL OLUR DA FADİME ŞAHİN’E BENZETİRLER"

‘İngiliz mandası’ olduğumu söylüyorlar. Kendi yorumları ile, nasıl yaparlar bunu. 3 çocuk annesi evli biriyim ailem var. Kardeşlerim var Nasıl olur da beni Fadime Şahin’e benzetirler? Fadime Şahin olmayı asla kabul edemem. Müslüm Gündüz ve Fadime Şahin benzetmesini ne hakla bana yaparlar. Bunu yapanlar iftiralarından vazgeçmez ise dava açacağım. Uğur Dündar bile yorum yapmasına rağmen en azından aradı, fikrimi sordu ama hakkımda asılsız haber yapanlar bunu yapmadı…

Kaynak: http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&Kategori=turkiye&ArticleID=875699&Date=12.06.2008&ver=82

Alıntıdır.​

KIVIRCIK = DANSÖZ = NURAY BEZİRGAN :hhmanD

"atatürk ü sevmiyorum" ile "atatürk düşmanlığı" aynı şeymi? ben fanatiklik derecesinde severim.bir başkası az sever bir başkası nefret eder.nedir bu kızı bu kadar gündeme getirmenizin amacı?

Sorun ATA yı sevip sevmemesi değilki.ATA nın yeterince seveni var.Sevenleri sayesinde asla unutulmadı ve dünya varoldukçada unutulmayacak.Bu hanım sevse ne olur sevmese ne olur.Mustafa Kemal’e ne yaparlarsa yapsınlar, nasıl bir iftira atarlarsa atsınlar, ne söylerlerse söylesinler, ne kadar yerden yere vurularsa vursunlar, O’nun değerinde hiçbir eksilme, azalma olmaz. Tam tersine onlar uludukça, O’nun yüceliği, değeri ön plana çıkmaktadır, çıkacaktır.
Sorun,bunun Atatürk e tercih ettiği insan. Sorun, İngiliz mandasını "Cumhuriyet Türkiyesine" tercihi. Yani asıl sorun ; Humeyni zihniyetini "demokrasiye, hukuğa, çağdaş düşünceye, laikliğe tercih etmesi sorunudur.

Sorun,bunun Atatürk e tercih ettiği insan. Sorun, İngiliz mandasını "Cumhuriyet Türkiyesine" tercihi. Yani asıl sorun ; Humeyni zihniyetini "demokrasiye, hukuğa, çağdaş düşünceye, laikliğe tercih etmesi sorunudur.

Peki ya Nazım Hikmet o da komünizmi sevdiği için bu düşüncede kendisini bulduğu için dışlamadık mı ??Nazım ın sırf bu yüzden mezarı hala Rusyada değil mi ?

Herkesin belli bir düşüncesi vardır.Bu sizinle veya benimle uyuşmayabilir ben Atamı çok severim o sevmez ki zaten nedeninide izleyenler bilir "Eğer her zorbalığın arkasına Atatürkün ilke ve inkılaplarını korumak için yapıyoruz diye sığınırlarsa ben Atatürk 'ü nasıl sevebilirim "

Bilip bilmeden programı izlemeden araştırmadan lütfen bir insan hakkında yorum yapmayın !!

Sorun ATA yı sevip sevmemesi değilki.ATA nın yeterince seveni var.Sevenleri sayesinde asla unutulmadı ve dünya varoldukçada unutulmayacak.Bu hanım sevse ne olur sevmese ne olur.Mustafa Kemal’e ne yaparlarsa yapsınlar, nasıl bir iftira atarlarsa atsınlar, ne söylerlerse söylesinler, ne kadar yerden yere vurularsa vursunlar, O’nun değerinde hiçbir eksilme, azalma olmaz. Tam tersine onlar uludukça, O’nun yüceliği, değeri ön plana çıkmaktadır, çıkacaktır.

sonuna kadar seni destekliyorum. ingiliz mandasını tercih eden bir zihniyet ancak manda(cılık) zihniyeti olabilir :D

boşuna demedim "atatürkü sevmememe gibi bir hakkımızmı var "die...yani kişisel tercihlere karışmaya nekadar meraklısınız...sizene yada bizene sevip sevmemesinden sen seviyormusun hayatında yaşıyormusun evet ozaman sorun ne...mandacılığı yada humeyniyi istemsi yada sevmeside onun tercihi ama yine bazı şeyleri kaldıramyan huhuk(antidemokrat )adamları devrede..herşeyi negüzelde gosteriyorlar bu ülkeye..

Yobazların en büyük özelliği korkak olmalarıdır.Bu yüzden sürekli takiyye yaparlar.
Kavgada bile 20 kişi toplanmadan 2 kişiye saldıramazlar.Ya da arkadan saldırıp kaçarlar.

Şu an ekonomide,siyasette,kamu kuruluşlarında bu denli güçlü olmalarına ragmen düzeni değiştirememelerinin temel sebebide budur.Örnegin hepsi Atatürkten nefret eder ama koşa koşa giderler Anıtkabire,laikligin teminatıyız derler oysa kameralar kapandıgında cumhuriyete ve laiklige küfür ederler.Sürekli vurkaç yaparlar.İnandıkları şeyi arada agzından kaçırsalarda tepki gelince hemen geri alır ve yalan söylemeye devam ederler.

Ayrıca ödleri patlar askerden..
Onu görünce esas duruşa geçerler...

"atatürk ü sevmiyorum" ile "atatürk düşmanlığı" aynı şeymi? ben fanatiklik derecesinde severim.bir başkası az sever bir başkası nefret eder.nedir bu kızı bu kadar gündeme getirmenizin amacı?

Cahil cahil konuşma sorun sadece atatürkü sevip sevmemek değil sorun hem atatürke hakaret edip hemde katliam yapmış bi adamı humeyniyi övmesi ayrıcada ingiliz yönetimi altında yaşamayı tercih etmesi ozman defolup gidiceksin kardeşim bu ülkede yaşatmazlar adamı öyle fazla çeneni açmıcaksın...

Ağzından çıkanları kulağın duymalı, tabi dönek olmak istemiyorsan :goz:

Atatürk’ü sevmez, nefret edermiş,
Humeyni hayranı kızımız bizim.
Özgürlük yerine manda istermiş,
Bunları da gördü gözümüz bizim.

Tarihi bilmiyor fikir veriyor,
İngiliz ipine umut seriyor.
Saçma sapan savla sinir geriyor,
Öfkeden kızardı yüzümüz bizim.

Demek öyle, kim güçlüyse ona uy,
Irak’a bak, Müslümansan utanç duy.
Emperyalistlerde değişmiyor huy,
Kulağa küpedir sözümüz bizim.

Kızımız özel bir hukuk istiyor,
Dine dayanmalı yasamız, diyor.
Millet isyanlarda ‘olamaz’ diyor,
Bu kadar kara mı yazımız bizim.

Bunlar böyle fikri nereden bulur?
Hangi kitap, hangi hocadan alır?
Bu kadar cehalet tahsille olur,
Ne oldu eğitim tezimiz bizim?

Ulus bilinci yok, ümmet kafalı,
Aklı başkalaşmış türban takalı.
Bitleri kanlanmış AB çıkalı,
Beyninden silinmiş izimiz bizim.

Kızım kendine gel, sabrı sınama,
Düşman övüp, Kemalizmi kınama.
Laik sistem ile kumar oynama,
Çağdaş adalettir kozumuz bizim.

Biz bu cehaleti kökten yıkarız,
İstersek Samsun’a yine çıkarız.
Bulur meşaleyi tekrar yakarız,
Nevzatlarda gizli közümüz bizim.

Halk Ozanı Karamanlı Nevzat​

boşuna demedim "atatürkü sevmememe gibi bir hakkımızmı var "die...yani kişisel tercihlere karışmaya nekadar meraklısınız...sizene yada bizene sevip sevmemesinden sen seviyormusun hayatında yaşıyormusun evet ozaman sorun ne...mandacılığı yada humeyniyi istemsi yada sevmeside onun tercihi ama yine bazı şeyleri kaldıramyan huhuk(antidemokrat )adamları devrede..herşeyi negüzelde gosteriyorlar bu ülkeye..

aslında haklısın ama bunun gibi koyunlar sayesinde sürü psikolojisi dolayısıyla herkes bir ağızdan konuşacaktır... Fatih altaylı da zarf atmak için gündem yapmak için manşetlere düşmek için öyle bi soru sordu ki cevabını da çok iyi biliyordu. Dedim ya sürü psikolojisini engellemek için o kadını yerden yere vurmak gerekir bazı hallerde. Yıllardır ; özellikle son zamanlar amacından sapan basına da doğru düzgün bir iş çıktı şimdi o kadın ağız da değiştirse burun da değiştirse , tipini de değiştirse oturdu bi kere gündeme...

halk arasında "yemedi" denilmiştir kendisi için :D
Atatürk hakkında atıp tutmadan önce elini vicdanına koyup düşünmesi lazım
çünkü o televizyon kanalına çıkıp konuşmasının Atatürk'ün kadınlara verdiği haklar sayesinde olduğunu bilmesi lazım, kadının toplumdaki yeri neydi acaba cumhuriyetten önce? veya Humeyni nin ülkesi olan yerde kadının yeri ve önemi var mı? diye soralım

yapılana cahil cesareti desek, kanun önünde bu bir mazaret değil,
suçlu görülürse cezasını çekecektir, çokta önemsenecek bir şahsiyet değil bence
şov peşinde olanlara bu kadar yorum yazmanında hiçbir anlamı yok zaten

Geri