Nur TV ye Dikkat

Uzunefe

Altın Üye
Reaction score
0
UYARIYORUZ...

NUR TV'ye DİKKAT !

NUR TV'de sürekli konuşan ve kendisini Allah'ın Rasûlu diye kamuoyuna tanıtan; sahte, şarlatan Mehdi(!) İskender Evrenesoğlu (İskender Ali Mihr)'in gerçek yüzünü ortaya çıkarıyoruz.

Başta Başbakanlık olmak üzere, Diyanet İşleri Başkanlığını ve tüm duyarlı sivil toplum kuruluşlarını göreve çağırıyoruz.

Bu sahte peygamberin birkac dümenini ve şeytani oyunlarını aşagıda maddeler halinde belirtiyoruz;

"Kuranda 3 bin ayet vardır"
"Allah ile konuşuyorum"
"Benimle birlikte Allah ile konuşan 20 arkadaşımız var"
"Ben Resulüm"
"65 milyon insanda, 5 milyonu cennete gidecek"
"Alnındaki şeytani beni göstererek, bunun bir işaret olduğunu belirtme".
İslam'ın nurlu esaslarını; güya "Allah Üniversitesi" (University Of Allah) adı altında, yer altına çekmek suretiyle, karanlık fikirlerini insanlara enjekte etmeye çalışıyorlar. MİHR vakfı adı altında, islamî akideye uymayan birçok işi yapan bu sahte peygamber yandaşlarına karşı,
SİZLERİ DAHA DİKKATLİ OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ..

ALINTIDIR.............

Bak hele şerefsize demek mehdiymiş valla oda güzel bizde eşşek çok illaki bu lavuğa inanan birileri çıkar o birşey değil p...venk cennete gireceklerin sayısınıda vermiş :)

ya ben de bakıyordum arasıra buna kim bu diyordum.Ama istediği kadar konuşsun kim ipler ki onu

sahhaf oyle deme baba cok cahil insan var etrafta iyi bi konuya parmak basmıssın arkadasım gercekten onlem alınması gerekli umarız yetkililer olayın farkına varır...

Kimse iplemes gerçektende ama böyle şarlatanlara inanan Türkler bile war ki onların Türklüklerinden şüphe etmeliyiz.... Bu herif ... ya nese banlanırım falan vazcaydım ... konuşmiiiyiiim

bu eleman yıllar öncede denizlide baş göster di hatta mihr tv diye kanalı var dı sonra ne oldu bilmiom kanal kapatıldı

edward said'in dediği gibi "tanrının terk ettiği, fakat onun çığırtkan havarilerinin cirit atmayı sürdürdüğü parçalanmış bir dünya" da bunlar normal geliyor bana

ya artık anladım ben bu sitenin işleyişini . paylaşım yapan da banlanıyo artık . çabuk unuttunuz bundan 4-5 ay öncesini. sitenin her telden bölümünü çekip çeviren kişinin UZUNEFE olduğunu . demilles adlı eleman da mod diye geçiniyo . ona hiç uyarıda bulunmuyorsunuz . bende artık herkesin yaptığı gibi yapıcam sadece cevap yazıcam . şimdi anladım bu tüm olanların sebebini

boyle şerefsizlerin hakkında konuşarak reklamını yapmıyalım s... edin pu...tu.

Adamin Resimi Felan Varmi Yaa Bulamazmiyiz Gormedim Ben Serefsizi Gorursem Tanirim Hic Degilse Resmini Verseydiniz :).

SaLLaYiN GiTSîN.

hep aynı adam hep aynı şeyi konuşuyor yazık yazık ne diyim boş işler hepsi

bunların topunu bişi yapacaksın ama sölemiim banlarlar siz anladınız:)

Kıyamet kopacak kıyamet
başımıza taş yacak

Geri