Nur Serter türbanlılara rozet taktı

H Sang-Jin

Komutan Hong
Reaction score
0
neyleyim sensiz forumu Komutan Hong...Komutanım!..
2cr2244.jpg

Cumhuriyet Mitingleri’ni düzenleyen komitede yer alan CHP İstanbul Milletvekili Serter, partiye yeni katılanlara rozet taktı.

İSTANBUL - CHP İstanbul’da Sultanbeyli ilçesinden sonra, Tuzla ilçesinde de adayını açıkladı. CHP’nin Tuzla Belediye Başkan adayı, Anavatan Partisi’nden CHP’ye geçen Orhanlı Belde Belediye Başkanı Cemil Ekşi oldu. Tuzla’da bir lokantada düzenlenen törende ‘Kahrolsun İsrail’ sloganları yükseldi.
Törende CHP Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sevigen, Tuzla Belediye Başkan adayı olarak, Orhanlı Belde Belediye Başkanı Cemil Ekşi’yi açıkladı. DYP, Anavatan ve AKP’den katılanlara da rozetleri takıldı. AKP’nin Aydıntepe Mahallesi temsilcilerinin CHP’ye geçerken bazı türbanlı kadınlara rozetlerini CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter taktı.

aha laiklik elden gitti :D yok yok korkmayın onları önce partiye aldı sıra kadar ikna odalarında..:D:D

kaynak

ya biri bana anlatsın.bunlar cumhuriyete sahip çıkma mitingleri düzenlediler (bu ülke sadece onların ya) ayrıca birçok yer ve zamanda yer yer dozunu kaçırsalarda türban eleştirisi yaptılar..şimdi ne oldu da mart ayına girmeden bunlar 180 derece dönüş yaptılar anlayamadım ?????

FasaFisOOOO Bu Ayakları Kimse Yemez...Yobazdı Türbanlı Başı Kapalı İnsanlar Noldu Şimdi Cumhuriyete Karşıydı Laiklik Elden Gidiyordu...Bence Sizler Gibi İnsanların Sahip ÇIktığını Sandığı Cumhuriyeti Siz Kullanıyorsunuz... Elden Gidende Sizin Şerefsiz Şerefinizdir....

çakma cumhuriyetci nolcak alayınız yalan :D

CHP ye katılanlar Laikliği Benimsiyor olmalı...

Laikliği Benimsedikleri kabullendikleri için CHP ye katılıyorlarsa HOŞGELDİLER.

Yok Laikliği benimsemiyorlarda CHP ye geldilerse İSTEMİYORUZ ne oylarını nede üyeliklerini bizden uzak olsunlar.

Ben şahsen CHP' nin siyasi seyrinde bu tarz değişiklikler yapabileceğine olumlu bakanlardanım. Daha önceki, Deniz Baykal' ın çarşaflı kadınlara rozet takması konusuna yorum olarak, en doğal hakkıdır, kimse mani olamaz demiştim. Ama, ama, ama... yani şimdi Nur Serter'i de türbanlı bir kızımızın yanında görünce, gözümün önünde canlanan ikna odalarına alınan diğer kızlarımızın kendi tabirleriyle "canlarımızı yaktılar" hadiselerini bir türlü beynimden kovamıyorum. Bir diğer yandan da filmlerde gördüğüm "biz seni konuşturmasını biliriz" sahneli işkence anları. Konuşmak istemeyen adama sokulan kızgın uçlu demirler gibi, başlarını açmaları için kızlara söylenen bazen övgü (çok güzelsin, niye böyle kapanıyorsun, bu güzelliği niye gizliyorsun), bazen de tehdite varan (kararlarımıza uyacaksınız, başını açtın açtın aksi takdirde biliyorsun...) ifadeler. Yani kızımızın kendi rızası ile o kürsüye çıktığını bilmesem, yukarıdaki fotoğraf da bir nevi ikna anı gibi geldi bana. Bilmeyen için, sanki Nur Serter, yine başı kapalı birini kendi saflarına kazandırmak için ikna etmeye çalışıyor gibi algılanır. Ne çelişki ama... Önce kurtulmak için icat yap, sonra kazanabilmek için icabına bak.

Geri