ntfs ile şifrelenmiş dosyalar açılmıyo..

memodal

New member
Reaction score
0
bilgisayarımda açılış şifresini kaldırmadan(unutarak unglücklich )önceden aldığım ghost image ile formatladım.tabi bu sırada masaüstündeki bazı belgeleri bilgisayarımın diğer diskine taşıdım.formatladıktan sonra bu diskte bütün dökümanlarım ntfs ile şifrelenmiş gibi yeşil görünüyo ve hiçbir şekilde açamıyorum.sertifika sorunu deniliyo ama kesin çözümü kimse bilmiyo.çok önemli dosyalarım öylece duruyo şimdi.konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim...

şifreleme

arkadaşım bir süre önce benimde başıma geldi. bütün önemli dosyalarım gitti. çaresi var ama çok para istiyorlar bu işleri yapan firmalar var internette aratırsan bulursun

hangi firmalar yapıyo ki.o kadar arattım karşıma bi sonuç çıkmadı..

Çaresini ben söyliyim: şifreli dosyaya sağ tıklayıp özeliikler/güvenlik bölümünden sahipliğini şu an bilgisayarı açmak için kullandığın user i ekle, dosyayı açtıktan sonra şifrele tırnağını kaladırırsın.Bu kadar ..... ben de çok uğraştım aynı şey başıma geldi .....uğraşırken uğraşırken sonunda açtım dosyaları.

ibrahimdag' Alıntı:
Çaresini ben söyliyim: şifreli dosyaya sağ tıklayıp özeliikler/güvenlik bölümünden sahipliğini şu an bilgisayarı açmak için kullandığın user i ekle, dosyayı açtıktan sonra şifrele tırnağını kaladırırsın.Bu kadar ..... ben de çok uğraştım aynı şey başıma geldi .....uğraşırken uğraşırken sonunda açtım dosyaları.
olmuyo işte keşke o kadar basit olsa.en başta onu denedim ama olmuyo...

o zaman linux işletim sistemi kur oradan açabilirsin

arkadaşım google'de veri kurtarma yaz çıkan adresleri incele ama veri kurtarma baya bir pahalıdır ona göre karar vermen gerekir inşallah verilerin kurtulur

walla en pahalı program olan passware kit enterprise(495 $) indirdim.efs key den kurtarmaya çalışıyorum ama local administrator password veya file owner password istiyo.format atmadan önceki kullanıcı şifresini giriyorum ama kabul etmiyo.varsa bi bilginiz....

Geri