nrt uzantılı melodiler...

errgunn

New member
Reaction score
0
arkadaşlar nokia 6230i lerde olan nrt uzantılı melodiyi 8800 da nasıl çalıştırırım bana yardım ederseniz çok sevinirim... bu konuda fazla bilgim yok yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler

errgunn' Alıntı:
arkadaşlar nokia 6230i lerde olan nrt uzantılı melodiyi 8800 da nasıl çalıştırırım bana yardım ederseniz çok sevinirim... bu konuda fazla bilgim yok yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Arkadasım S40 serisin de telefondan telefona kayıtlı melodiyi aktaramazsın bildigim kadari ile...

Melodiyi Pc den telefona yollaman gerekir...

Bunun içinde telefonun ile uyumlu olan Pc Suite programını pc'ye kurman gerekiyor...

Sonrasında kablo yada bluetooth ile telefonu Pc Suite aracılıgı ile pc'ye baglayabilirsin...

8800 için olan Pc Suite programını asagidaki linke girip indirebilirsin...

TIKLA

Kolay gelsin...

Saygılar...

cevabın için teşekkür ederim ama bişe daha sorcam ben bu melodileri forumdan buldum ve pcden telefona daha once attım ama telefonun sadece titreşimi çalışıor melodi çalışmıor yani o dediğini yaptım birde yine forumdan converter indirdim ama nrt dosyasını mp3 e falan çevirmior ne yapcam bilmiyorum

errgunn' Alıntı:
cevabın için teşekkür ederim ama bişe daha sorcam ben bu melodileri forumdan buldum ve pcden telefona daha once attım ama telefonun sadece titreşimi çalışıor melodi çalışmıor yani o dediğini yaptım birde yine forumdan converter indirdim ama nrt dosyasını mp3 e falan çevirmior ne yapcam bilmiyorum

Arkadasım Pc suite ile gönderdin ise bir sorun olmaması gerekiyor...

Cunku pc suite programı telefonunun içini görme imkanı saglar...

Dosyayı gerekli yere koyabilirsin...

Nrt dosyalarını mp3 ceviren bir program oldugunu düşünmüyorum...

Tekrar dene istersen...

Saygılar...

Geri