nrg dosyası nedir yardım

M3T3HAN

New member
Reaction score
0
arkadaşlar sitenin birinden wpı programlar dosyası aldım ve rapıdden indirdim
fakat bunu diske ne olarak yazdıracağımı bilmiyorum ve orda da hiç bir açıklama yok
yardımcı olur musunuz
bu nrg dosyasınıo cd ye hangi programla (nero yada ısoburn) ve kalıp mı yoksa başka birşey olarak mı yazdıracağım..

nrg yanlış hatırlamıyorsam neroburnigromun klıp dosyası oluyo.
Nero ile cdye yazdıra bilir yada deamon tools la sanal cd sürücüde kullanabilirsin.

indirdigin prolari bir dvd veya CD -rom a Yazdirip icinden sadece yüklemek istediklerini secerek instal edebilecegin bir paketdir icinde bir kac program barindir.
Windows Post-Install Wizard=wpi otomatik yüklenebilecek program servis paketi
nrg bir nero uzantili dosyadir >sirasiyla Nero, Daemon tools,Ashampoo Burning, isobuster ve Poweriso gibi Prolarla veya Nero sanal sürücüne yazirmak suretiyle kullanabilirsin !

nero image driver veya daemon tools ile acablirsn

indirdigin prolari bir dvd veya CD -rom a Yazdirip icinden sadece yüklemek istediklerini secerek instal edebilecegin bir paketdir icinde bir kac program barindir.
Windows Post-Install Wizard=wpi otomatik yüklenebilecek program servis paketi
nrg bir nero uzantili dosyadir >sirasiyla Nero, Daemon tools,Ashampoo Burning, isobuster ve Poweriso gibi Prolarla veya Nero sanal sürücüne yazirmak suretiyle kullanabilirsin !

teşekkürler arkadaşım ellerin dert görmesin
bunu veri olarak mı yazdırayım yoksa kalıbı diske yazdır seçeneği ile mi bu kısmı tam anlayamadım bağışla beni
çok teşekkürler

KONU HALLEDİLMİŞTİR İLGİLENEN HER ARKADAŞA TEŞEKKÜR EDERİM

Geri