Notu "3" diye Camdan Atladı

icemen

New member
Reaction score
0
dusuk-not-aldi-diye-canina-kiymak-istedi-576587.Jpeg

Bakırköy'deki Ataköy Cumhuriyet Anadolu Lisesi dün sabah meydana gelen intihar olayıyla sarsıldı. 2009-2010 eğitim yılının ilk dönemini teşekkür belgesiyle tamamlayan 10-A sınıfı öğrencisi N.İ.İ. okulun 4. katındaki sınıfta İngilizce dersine girdi. Öğretmen daha önce yapılan sınavın notlarını açıkladı. Aldığı notun 50 olduğunu gören N.İ.İ arkadaşlarına "Bu notu babama nasıl söyleyeceğim" diyerek üzüntüsünü dile getirdikten sonra sınıf arkadaşları ve öğretmeninin şaşkın bakışları arasında pencereden atladı. Betona çakılan İ. Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yoğun bakıma alındı
Annesinin öğretmen, babası ise Kasımpaşa Asker Hastanesi'nde tabip binbaşı olan İ. hemen yoğun bakıma alındı. İlk müdahalenin ardından ambulansla Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) sevk edilen İ.'nin hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Baba Tabip Binbaşı Kaan İ., hastane çıkışında soruları yanıtsız bıraktı. Anne ise, "Bizim için dua edin" dedi.​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• can.GIF
    can.GIF
    61 KB · Görüntüleme: 1,377
Ben 3 aldığım zaman bırak Camdan atlamayı, Sevinçten göbek atıyodum. 2 Alınca da "oley be!" diye bağırıyodum ;)

kız gercekten salakmışş :durdurun

:( üzüldüm allah yardımcısı olsun

Allah yardımcısı olsun nasıl bir baskı var acaba üzerinde. aileler çok yanlış davranıyo. eğitim şart

ben hazırlıkta ing den bütünlemeye kaldım yazın sıcağında ing kursuna gittim 3 ay ama atlamadım hiçbi yerden =)

tabi aile baskısı olabilir bu durumda...

ŞükürsüzLük Bu OlmaLı Ailesinin Bu Olayda Payı Büyük :sneaky2: Lisede 0 Çektiğim Çok Yazılı OLdu O Zaman Ne Yapmam Lazım :thumbdown:

45'e KitLenceksin FazLası Zarar :)

onurlu kızmış...

nasıl yani. herhangi bi dersinden kötü not alıp camdan atlamayan onursuz mu oluyo. memleket onursuz haysiyetsiz öğrenci dolu desene.
yazık etmiş kendine. çok üzüldüm ama bi o kadarda kızdım. gerçi büyük ihtimalle ailesinin baskısından kaynaklanmıştır . sağlığına kavuşur umarım

enteresan bir durum.

babam müfettiş olduğundan çocuk psikolojisinden anlardı ve baskı yapmazdı. bu durumun rahatlığıyla da annemin sözlerine aldırmadığımdan gayet rahattım kendi adıma.

ancak kötü notlarda büyük tepki gösteren arkadaş velilerini ve benim aldığım 3-4 ü örnek göstererek arkadaşlarımı küçük düşürmelerini unutamam.

..:.. 50 aLan atLamaya kaLksa camdan Türkiyede öğrenci kaLmaz be ..:..

Fotoğrafını koyup yüzünü sansürlemek nasıl bir mantıktır hala anlayabilmiş değilim. Sansürleyeceksen hiç koyma fotoğrafı :)

50 3 değil ki 2 :)

bi not için kötü yapmış şimdi daha mı iyi yaptı ?

diğer sınavda düzeltirdi..

"Bu notu babama nasıl söyleyeceğim"

Geri