NOTEBOOKLAR İÇİN SATALI XP Süper Özelliklerle (Normal PClere de Kurulabilir)

peki bu xp de;
1. xp nin otomatik güncellemeleri çalılıyor mu?
2. defrag ve scandisk var mı?

başka bir pc de gördüğüm için soruyorum. onda bu sorduklarım çalışmıyordu.

selamlar bende toshiba a300 1ec notebookum var vistadan sıkılıp sata driveri olan xp arıyordum bu sitede çoğu arkadaşların memnun kalmadığını gördüm bende şansımı denemek istedim ve yükledim gerçekten müthiş bir iş çıkarmış arkadaşımız tebrik ediyorum tamda istediğim şekilde olmuş xp driverlerini başka siteden bulmuştum onlarıda yükledim ve tıkır tıkır çalışıyor tekrar ellerine ve emeğine sağlık

merhaba arkadaşlar perfect xp nin bütün versiyonlarını yapan arkadaş tnctr ve kendi bloğunda yayınlıyor yalnız alıntı yapıpta burada yayınlayan arkadaş daha düzgün ve hatasız yayın yapsa iyi olur bence çünkü perect xp ve versiyonlarını yapapn arkadaşın emeklerini karalamış oluyor bu bence yanlış denedikten sonra yayınla bence bu arada perfect xp yi yapan arkadaşın laptoplar için satalı versiyonu da vardır bilginiz olsun (seni karalamak istemedim sadece madem ki alıntı yapıyorsun kullanırken özen göster ki hata olmasın )

olmadı abi hortladı bea

kardeş emeğine sağlıkta olmamışmı ben mi yapamadım başlangıcında f6 diyorum bana a sürücüsünden bahsediyor ya devam diyor ya çık diyor bu sata yı nasıl yükleyececğiz anlamadım

Geri