Norton Ghost 2003

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
Forumda bulunan norton ghost 2003 yedekleme programını evimdeki pc ye indirdim ve sorunsuz olarak kullanmaktayım.Ancak aynı programı işyerindeki bilgisayara yükledim.Programı çalıştırarak C sürücüsünün yedeğini al dedim.İşlem başladı.Makina dos ortamına geçti ama back up yapamadı.
Şimdi bir türlü windows ortamına dönemiyorum.Makinanın reset düğmesine bastığımda her seferinde Dos ortamında açılıyor ve üç seçenek sunuyor;
1-Dos Ghost ile çalışsın
2-Windows a geçiş
3-Ghost işlemine devam etsin

bunların hepsini denedim ama hiç bir sonuç alamadım.
Boot ayarlarından makinanın birinci sürücüsünü CD room yaptım.Win Xp cd sini taktım ama win başlamadı.Yine dos ortamında Ghost un ilk yedekleme sayfası geliyor.Ama bir türlü backup yapamıyor ve windowsa geçemiyor.

Konu ile ilgili bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

benzer olay bende de oldu yeniden kurulum yapmak zorunda kaldım ayrıca ilk kullandıgım xp cdsi kullanılmaz oldu ilginç ama gerçek :D .. bence o xp cdsini kır yeni xp cdsiyle yeniden format atmaya bak ;)

Sorun çözüldü.Ancak daha önce defalarca kullandığım program kilitlenip pc yi uçurdu.Yeniden format attım.Allah'tan önemli bilgiler D sürücüsünde idi.Ghost kullananlar çok dikkatli olsun.Ve işletim sistemi haricinde gerekli tüm dosyalar D sürücüsünde bulunsun.ki C ye rahat rahat format atabilesiniz.

norton ghost 2003 linki olan varsa gönderebilir mi?

Geri